Vackraste håret i Eurovision 2015

Vilken rysare det var igår. Först måste jag gratta Måns till segern och hans proffsiga och grymma nummer/låt. Jag hoppas för allt i världen att ESC 2016 hålls i Stockholm, Friends Arena – det skulle bli mäktigt. Jag älskar allt som har med Mellon eller ESC att göra och jag har suttit och kollat på för-snack, alla bidrag, semi och slutligen finalen igår. Frisyrmässigt så tycker jag att inget riktigt stack ut, mest fokus på kläder och nummer såklart. MEN, jag har hittat en girl-crush på en tjej som hade det vackraste håret i hela ESC. Vem tror ni?

red

Debrah Scarlett från Norge, ser ni hennes magiska hår? Jag hoppas och tror att det är hennes naturliga färg och längd men kolla in håret? Jag tycker dessa två var så modernt snygga och Debrah strålande i hårsmycket och hennes kläder. Jag tycker det är så fint här man är nätt i kroppen, mycket hår som är i fokus och i hennes fall ett magiskt smycke på ena sidan.

IMG_3755

Jag tog från tv:n igår, dålig bild men alltså ser ni? Ni som såg detta på tv förstår vad jag menar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ja men verkligen. Värsta drömhåret!

  Sandra 2015-05-25 10:27:14
  Svara
 • Sandra jag håller med dig men nu är detta en hårblogg och naturligt då kommenterar man tjejens hår. Läs andra forum och man skriver om låten och rösten.
  sen får vissa kvinna skylla sig lite själva. Kommer man in på scen som tex Tyskland och väljer att visa rumpan bakifrån i en inzoomad kamera eller andra som valt urringningar ner till magen vill man ju synas och att folk ska kommentera hur snygg man är.

  ErikaJ 2015-05-25 09:06:22
  Svara
 • Jag har velat bli frisör sen jag var 6 år gammal. Det var planen liksom.
  Sen när jag växte upp och blev feminist och tröttnade på all objektifiering och recensioner om kvinnor så insåg jag att jag skulle inte kunna jobba inom skönhetsbranschen.
  Tycker det är synd att kvinnor som uppträder med sin talang ska få recensioner om deras kroppar. Jämt.
  Och nej hon kommer inte läsa din blogg och ta illa vid sig, tänker kanske du då,
  men det är ett återkommande objektifiering som sker jämt, överallt, mot kvinnor. Inte männen.

  Hur tänker du ang detta? Har du reflekterat över det?

  sandra 2015-05-25 01:38:41
  Svara
 • Vi sa samma sak. Häftigt hår. Synd bara på det mörklila läppstiftet som inte passar bleka och rödhåriga men jag fattar att det är hennes stil.

  ErikaJ 2015-05-24 21:44:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!