Sommarens blommigaste doft

DSC_0335

Jag fick ett blommigt pressbud i veckan med nyheter från Batiste. Jag vet att det är många som tycker om dessa torrschampon och jag med för den delen. Jag brukar alltid ha ett lite dyrare och ett billigare att varva med sista dagarna innan tvätt.

Dom nya dofterna heter ”Floral Essence” samt ”Bloom”. Min favorit är ”Floral Essence” som doftar precis som Escada parfymerna ni vet? Den ultimata sommarparfymen när man var 16-17 år, så varje gång jag sprayar torrschampo så får jag flashbacks.

Flaskan blir din för 69 kr och finns i utvalda butiker så som Kicks, Åhléns och HÄR!

DSC_0336

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • mitt hår är färgat och har självfall, vilket leder till friss och att det lätt blir torrt.. men min hårbotten mår bra, aldrig några besvär 🙂
  kram

  Kajsa 2015-05-27 12:38:42
  Svara
 • Hej! Använder nu Kevin Murphy’s hydrate me serie, men tycker inte det gjort så stor effekt, trots en hel flaska schampo & balsam är slut. Tycker du att jag ska byta till Maria Nila eller försöka på Kevin Murphy igen?
  kram

  Kajsa 2015-05-26 21:05:29
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej Kajsa!
   Produkter är så känsligt och vissa serier kanske inte passar alla hår. Se över vad du vill få ut av din hårvård och fråga din frisör som får göra en bedömning om hur ditt hår mår, är håret färgat/blekt, torrt eller hur mår hårbotten? Är du ute efter fukt så tycker jag Pureology Hydrate är väldigt bra om du inte gillar KM. Men som sagt, helt ute efter dina behov. Lycka Till! Kram

   Elin Johansson 2015-05-27 12:14:28
   Svara
 • Hej Elin! Jag köpte en Ghd Classic curve 26mm till mitt pageklippta hår, men jag upplevde precis samma sak som Josefine skriver.. Men jag misstänker att jag också hade i förmycket produkter

  Pia 2015-05-26 11:45:03
  Svara
 • Hej Elin!! 🙂 Vilken inspiration du ger måste jag först säga!
  Min fråga hör inte riktigt ihop med detta inlägget, men visste in om jag skulle få svar om jag svarade på ett inlägg som är äldre. Men jag inskaffade en GHD curve 32 mm som du pratat så gott om. Jag har väldigt tunt och fint hår som går ner till under brösten precis. Jag fick inte mina lockar att hålla alls…så fort jag kammade ut håret va dom så gott som borta. Tror det beror på att jag använde för mycket produkter (leave-in, olja, värmeskydd, volymlotion, förtjockninglotion och en mousse i sprayform för rötterna samt en curl hold spray från gud), Jag volymfönade innan jag började locka. Vilka produkter bordet jag ta bort ev lägga till för att få dom att hålla? Är väldigt rädd för att förstöra mitt hår så därför jag använder så mycket produkter tror jag… så vad är bäst för ett tunt och fint hår? (Väntade även en kvart för lockarna skulle svalna innan jag kammade ur) Tacksam för svar!! 🙂

  Josefine 2015-05-26 10:11:04
  Svara
 • Hej!
  Följer dig på snapchat och instagram, och undrar en sak. Du la upp en bild på insta på ”granny hair” du gjort, och en video på samma hår på snapchat, med HELT OLIKA RESULTAT. På bilden är håret supergrått med nästan svart botten och på videon är det ”vanligt” blondt med en varm bottenfärg. Redigerar du bilderna så mycket???

  Johanna 2015-05-25 23:28:02
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Vilken förolämpande fråga, men det är inte första gången någon ställer den så självklart ska jag svara. Bilderna är tagna i olika ljus och bilden i salongen är tagen med en systemkamera med hög kontrast mot en vit vägg. Samt andra bilden är tagen med en iphone utomhus där alla färger blir gula/orangea. Jag fotar aldrig blondiner eller ljushåriga hår utomhus då just bilderna blir gula/orange (även med systemkamera) och inte ger hårfärgen rättvisa. Det finns ingen kamera i världen som ger färg rättvisa utan det handlar om vilket ljus som finns omkring, därför fotar jag alltid mot en vit vägg. Du kan kika in på Celinas Instagram samt kika på en video live där jag visar hårfärgen, kommer upp inom kort på Instagram. Jag lägger mycket tid och pengar på att få fina bilder på mina jobb och jag skulle aldrig förstöra en tre timmars behandling med den dyraste hårfärgen som finns på marknaden och ett handverk genom att redigera sönder bilderna, punkt. Hoppas du fick svar på din fråga och att jag slipper få denna fråga igen. // E

   Elin Johansson 2015-05-26 00:58:28
   Svara
 • Hej, jag undrar vad du använder för locktång när du gör dina lite större vågor i håret? 🙂

  Matilda 2015-05-25 19:32:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!