Veckans Utmaning – Uppsättning

IMG_3776

Hej och välkomna till en ny vecka!

Åh, denna veckans utmaning kommer bli rolig. Jag tänkte att vi skulle göra denna veckans inlägg tillsammans och hur det kommer gå till berättar jag för er i videon här nere:

Instruktioner: 

1. Gör en valfri bal, bröllop, fest eller studentfrisyr
2. Beskriv lite vad ni har tänkt
3. Skicka in ditt bidrag till [email protected] och märk med ”Veckans Utmaning”
4. Skicka in SEPARATA bilder (ej collage)
5. Tävlingen avslutas på fredag kväll
6. Skicka med vart i Sverige ni jobbar, Instagram-konto, blogg eller salong

LYCKA TILL!!!
PS: Jag är så exalterad <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Haft samma problem men med en släkting som frisör. Efter ett tag kände jag mig inte lika nöjd som annars & det blev lite samma varje gång, kände för en förändring, jag slutade helt enkelt gå till henne & gick till en annan bekant. Vi har aldrig pratat om det rakt ut men det känns lite jobbigt när man har nyfixat hår och hon då förstår att jag gått till någon annan. Men man kan då säga att det finns en annan man känner som är frisör som gärna ville testa göra nåt med mitt hår & försöka på den banan haha no idee men det är svårt iallafall=/, de kan jag tycka fortfarande

  S 2015-05-25 18:33:21
  Svara
 • Vad ovant det var att se dig i rakt hår 😀

  Josefin 2015-05-25 16:13:24
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en bra och inspirerande blogg 🙂
  Jag har en väldigt nära vän som har färgat mitt hår i flera år nu och jag har alltid varit väldigt nöjd. Det var inte förän något år sen då jag flyttade till en annan stad och behövde hitta en ny frisör som jag insåg att det finns andra duktiga, kanske till och med bättre frisörer. Nu bor vi i samma stad igen och jag går hos henne som vanligt, men funderar på att kanske prova någon annan. Så min fråga till dig blir: kommer hon bli ledsen om jag byter frisör? Det måste ju vara omöjligt att ha en proffisionell syn på det hela när vi är så pass nära vänner. Skulle du ta illa upp om dina vänner började gå till någon annan? Och till fråga nummer två: Är det kanske dåligt att låta en vän ta hand om ens hår? Jag tänker att man kanske inte låter sig utmanas av att färga sina vänner och blir bekväm? Kanske inte vågar go bananas med en förändring för att vännen ska bli missnöjd?
  Bara lite tankar.. Skulle vara kul att höra hur du som frisör ser på detta, men också du som person!
  Tack, keep up the good work 😉

  Anonym 2015-05-25 11:00:41
  Svara
 • oh vad fin hårbandet eller vad den kallas på högra bilden, ska på bröllop & vill ha en fin uppsättning & den skulle nog va väldigt fin på:D vore tacksam för tips för sådana liknande eller likadan

  Sandi 2015-05-25 08:59:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!