Underbar sommarserie

DSC_0347

Åh, jag måste tipsa om denna serie från Marc Anthony – Hydrating Coconut Oil. Jag fick ett superlyxigt bud för några veckor sedan (se Instagram @Styleelin) Jag har oftast svårt för kokos men jag har ändrat mig helt på den fronten när jag testade dessa i håret. Detta är alltså en djuprengörande serie som ger näring till hår och hårbotten. Den ska även reparera skadat och torrt hår. Det som jag gillar är att dessa innehåller kokosolja och sheasmör som ger en enorm återfuktning. Dom innehåller även Biotin som tränger in på djupet och stärker håret inifrån.

Jag känner sommarfeeling, lycka och mjukhet när jag använder dessa produkter. Schampot är drygt, balsamet gör håret mjukt och lent. Sen det bästa, doften.

Ett hett tips att använda i sommar, längtar tills nästa tvätt.

Mer info finner ni HÄR (250ml 129kr) och jag hoppas produkterna kommer in på Lyko.se som andra produkterna från samma serie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! På solsemester, bör man använda den här eller tex davines after sun serie som du tipsa om tidigare :)?

  Lovisa 2015-05-28 18:53:45
  Svara
 • Hej, undrar hur du o Celina gör, ”byter” ni tjänster eller betalar ni varandra?

  Maria 2015-05-28 16:35:17
  Svara
 • Hej! Jag har självfall och i och med det väldigt torrt hår. Läste ditt inlägg om Redken Curvaceous serien och blev sugen på att köpa den. Min fråga är då, borde jag köpa inpacknigen i samma serie eller borde jag köpa Davines Minu inpackningen som du tyckte var den bästa inpackningen du använd? Tacksam för svar!:)

  Annie 2015-05-28 15:32:29
  Svara
 • Bevarar den hårfärgen?
  Har du några tips på superbra proteininpackningar? Mitt hår har blivit så slitet av färgningar. Det är inte topparna, utan mitten av håret som ser och känns väldigt skadat. Behöver dina bra tips!

  Lisa 2015-05-28 11:16:50
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jag älskar hela serien från Redken Extreme, kika särskilt in dom helt nya produkterna i den serien. Olja kan du köra på Kevin Murphy – Young Again på områdena som håret är mest skadat. Lycka till 🙂

   Elin Johansson 2015-05-28 23:28:00
   Svara
 • Synd att jag inte hinner få hem den till innan semestern men åå vad jag måste prova!! Älskar cocos. 😀 Tack för tipset.

  Diana D (La Madre) 2015-05-28 09:28:52 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!