Blont kort hår

Hej på er!

Jag måste bara få visa er min magiskt snygga kund Linn som gjorde årets absolut hetaste klipp. Linn har ett tunt/fint hår och hon känner att ju längre det blir så tappar håret helt spänst och hon får inte till det. Här finns det två alternativ:

1. Vårda håret väldigt mycket, klipp regelbundet och kämpa som bara den med styling för ett fylligare hår

2. Eller: Klipp av det, färga en brutalt snygg hårfärg och livet blir betydligt enklare. 

Linn tillsammans med mig valde alternativ två. Hon har en perfekt ansiktsform för denna frisyr och hon kommer rocka denna look väldigt snyggt i sommar. Jag har lagt upp mycket bilder på Instagram men här kommer några fler.

Tyckte ni hon gjorde ett bra val? 

linn

Här har vi Linn’s hår före!

FullSizeRender-3

Här har vi efterbild!

kort

FullSizeRender-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jävlar va snyggt!!!

  Pernilla 2015-05-31 15:14:12
  Svara
 • Tack Rebecca, ska testa detta 🙂

  Lina 2015-05-29 22:26:33
  Svara
 • Superfint. Är denna frisyr uppklippt på något sätt eller är det hellånga längder? Jag har samma typ av hår och velat klippa denna frisyr men det blir som en potta eller triangel på mig och luggen blir liksom helt fel. Hur har du klippt? Tack på förhand

  rosa 2015-05-29 16:32:05
  Svara
 • Lina:
  Jag tar mig friheten att kommentera din fråga, utan att ha som avsikt att trampa Elin på tårna: Jag råkade ut för i stort sett samma fenomen. Det visade sig vara ”silikonöverdos”! Efter lite upprepning med djuprengörnade schampo fick jag och frisören ur det. Nu använder jag silikonfria schampon, inpackning, balsam och värmskydd och använder bara vissa dagar en leave in-kräm med silikon i längderna. Enorm skillnad! Inget mer kladd och nytvättat hår som känns smutsigt. Om man vill, skippar man silikon helt, men för mig tyckte jag inte det behövdes.
  Kram o lycka till!
  (Hoppas detta var okej, Elin! Jag kände så väl igen mig, att jag ville dela med mig av min erfarenhet.)

  Rebecca 2015-05-29 13:17:15
  Svara
 • Tack så mycket, Charlotte 🙂

  Linn 2015-05-29 12:59:20
  Svara
 • Enig,feil farge..

  Wenche 2015-05-29 10:49:53
  Svara
 • Jag håller med. Har man tunt hår ska man satsa på en cool frisyr och en cool färg.
  Finns en tjej som tränar på mitt gym som har kort blonderat hår. Låter kanske manligt men tvärtom. Hon ser ascool ut och kvinnlig

  ErikaJ 2015-05-29 10:30:04
  Svara
 • Så snyggt!! Du är så grym Elin!!

  Lena 2015-05-29 10:10:31
  Svara
 • bra val,men färgen är helt fel på henne.

  Charlotte 2015-05-29 09:49:18
  Svara
 • Bra val!:)

  Johanna 2015-05-29 09:32:41
  Svara
 • Supersnyggt!

  Jenny 2015-05-29 09:31:44
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har under en längre tid tvättat mitt hår med redken all soft. Ha upplevt ett tag att mitt hår blir smutsigt så fort, och känns inte helt rent efter jag tvättat det. Schamponerar alltid tre gånger. Och tvättar det högst tre gånger i veckan och har alltid gjort.
  Köpte de där stora flaskorna på Ica, tresemme.
  Efter den tvätten var mitt hår rent, och även dagen efter. Hur kommer det sig? Klarade mitt hår inte av redken schampot längre? Trodde jag kanske behövde detoxa det, men prövade att byta schampo först. Vill egentligen ha ett frisörschampo. Men hade inte möjlighet att köpa just nu. Är det så att håret inte längre är frisisigt och slitet som all soft är anpassat till, och därför inte blir rent?

  Lina 2015-05-29 08:51:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!