Miljövänliga hårborstar

DSC_0360

I veckan fick jag ett roligt pressbud från Ecotools. Det luktade basilika i hela salongen kan jag säga, underbart. Det jag gillar med Ecotools är att hela varumärket är miljövänliga, produkterna är tillverkade av återvunna eller naturliga material. Det behövs i skönhetsindustrin så man kan finna produkter som passar alla människor och behov. Hårborstarna är tillverkade utav bambu (handtag), taklon (borst) och EVA_plast.

DSC_0361

Jag tycker borstarna är lite klumpiga om dom ska passa alla hårtyper och längder. Jag som har långt hår tycker bäst om Sleek + Shine Finisher borsten, perfekt att borsta ur lockarna med. Rundborsten hade jag svårt med tyvärr. Stor, klumpig och väldigt hårt att föna håret med.

Borstarna kostar ca 230 kr styck och finns HÄR

DSC_0364

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Du har ju tipsat om KM’s Angel wash flera gånger så jag köpte det. Jag har aldrig varit med om detta tidigare men varje gång jag tvättar håret med det så blir mitt hår superfett på ena sidan av håret. Det är inte lite fett utan tar jag där så är det som att någon hällt olja där. Resten av håret är hyfsat rent men upplever ändå att det inte blir lika rent som hydrate me eller plumping wash. Vad är det för fel? blir det såhär för dig också? Jag har verkligen provat ALLT. Jag tvättar håret två gånger och noggrant, jag har bara balsam på längderna, jag sköljer ordentligt och jag sätter bara i leave in crème och olja på längderna, alltså inte där det blir fett. Den var dyr och vill inte behöva köpa nytt schampoo men jag klarar inte av att mitt hår blir såhär fett. Man tvättar ju håret för att det ska bli RENT, inte fetare än vad det var innan. Vet att en frisör sa att hennes hår också blev fett av detta schampoo, så konstigt.

    Hoppas du eller någon annan som läser detta kan hjälpa mig 🙂

    S 2015-05-31 15:13:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!