Skinande brunt hår

1

Efterbilden är tagen utomhus så därför är denna bild varmare (: 

Åh, förra veckan hade jag min fina kund Jasmine som ville fräscha upp sitt fantastiska bruna hår. Vi pratar mycket om förändringar och vi velade mellan att göra en mörk Ombre med ljusa toppar eller använda hennes naturliga bruna hår och satsa på ett glansigt, välvårdat och magiskt brunt hår.

Oftast resonerar mina kunder att ”När jag har dig som frisör så vill jag verkligen utnyttja din kunskap”, vilket jag är väldigt glad för att dom tänker. Även fast mina kunder kanske endast vill lägga en bottenfärg så slutar det med en kreativ konsultation och fyra färgskålar senare ändå, haha. Men det blev två färgskålar denna gång med dom finaste skiftningarna, nyansskillnader och djup. Både jag och Jasmine var väldigt glada att vi valde detta alternativ och vem vill inte ha detta hår?

Här under kommer en video också, glöm inte att klicka in bästa kvalité (HD). Hoppas ni gillar det ♥ 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin,

  Jag var hos frisören i förra veckan för att lägga en bottenfärg och slingor för att ljusa upp håret. Det blev allt annat än bra då botten blev orange, så frisören fick lägga på en ganska mörk bottenfärg. Jag gick därifrån sent på kvällen och redan då kände jag mig missnöjd. Håret blev flera nyanser mörkare trots att jag ville bli ljusare. Jag ringde tillbaka och fick tid idag, och hon la i nya slingor. Längderna blev jättefina, MEN, övergången mellan bottenfärgen och slingorna (typ en centimeter) blev orangeröd. Vad kan jag göra åt detta? Jag vill verkligen inte ringa tillbaka till frisören då jag redan varit ”jobbig” utan vill lösa det själv, på något vis…

  jag vet att du inte vill råda till hemmafärgning, och det är inte det jag är ute efter, men om du kan komma med något förslag till en lösning på mitt problem skulle jag vara evigt tacksam. Som sagt, i övrigt är håret fint, men det är just denna fula centimeter som jag stör mig på.

  Kram från Isabelle.
  PS, din blogg är så jäkla bra! Älskar att se dina magiska förvandlingar.

  Isabelle 2015-06-01 15:31:11
  Svara
 • Hej bästa Elin! Vilken underbar färg! Oj vad jag önskar att jag hade dig som frisör, du är så jäkla duktig på allt du gör!
  Men jag är superglad att du skriver och visar videos och bilder i din blogg, Tusen tack till dig för din blogg! Läser varje dag 🙂
  Kram från en trogen läsare!

  Pia 2015-06-01 15:06:38
  Svara
 • Åååh har alltid viljat ha denna nyans av brunt, innan har det blivit antingen för svart eller ljusbrunt! You go girl!!!!

  Anna 2015-06-01 11:15:49
  Svara
 • OMG så snyggt det vart, hade gärna velat ha en sån färg!

  Diana D (La Madre) 2015-06-01 09:23:06 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!