Veckans Utmaning – Ponytail

IMG_3948

Första dagen på veckan – MÅNDAG! Är ni måndagsälskare eller ej? Nu när jag inte jobbar lördagar längre så tycker jag faktiskt om måndagar, äntligen får jag jobba tänker jag då. Men denna vecka så kommer det ett styling uppdrag i ”Veckans Utmaning”. Jag vill alltså att ni ska göra en ponytail, men som ni kanske förstår så finns det en twist. Jag vill inte ha ett enkelt uppsatt hår bara utan att ni ska tävla om vem som gör den mest kreativa hästsvansen.

Instruktioner:

1. Ni ska alltså sätta upp håret i en hästsvans, hög, på sidan, låg det får ni bestämma själva.

2. Twisten blir att vara kreativa. Det kan t.ex vara att sätta i massor med löshår och gör något coolt med, smycken, tekniskt, sätta i hårdelar, färg, flätor eller precis vad som helst. Ni ska vara kreativa och göra denna utmaning till er grej. Ingenting är förbjudet förutom en sak – att bara sätta upp håret.

3. Ni skickar in erat bidag till [email protected] och märk mailet med ”Veckans Utmaning”

4. Skicka in separata bilder (ej collage). Bilden ska vara tagen i profil, uppifrån och bakifrån.

5. Tävlingen avslutas på fredagkväll och vinnarna dras på lördag morgon.

6. Skicka med namn, vilken stad ni jobbar, Instagram, blogg eller salong.

LYCKA TILL! Lika spännande varje gång

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin, jag har en fråga! Jag har tidigare använt både bedhead i ca ett halvår, och därefter redken lika länge och jag har tyckt att dom har varit jättebra till mitt hår, men man är ju alltid nyfiken på att se om det finns något ÄNNU bättre. Så nu har jag fått hem Joico k-pack color therapy set som jag hade stora förväntningar på, men jag måste säga att min hår blir verkligen som tagel. Svinto. Torrt och eländigt, när jag använt balsamet, varför? Jag använt det nu för fjärde gången och det blir inte bättre. Ska jag byta?

  Kram

  Josefine 2015-06-01 22:28:38 http://nouw.com/louisejosefine
  Svara
 • Hej Elin! Skulle gärna vilja höra din åsikt angående rakpermanentning! Har lockigt hår och undrar över detta!

  Ebba 2015-06-01 21:30:51
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba!
   Tyvärr, jag är helt emot all permanent. Tycker det förstör hårets egna bindningar och det låter inte håret leva. Anledningen till att ditt hår är lockigt är för att roten i din hårsäck är vågig och genom att rakpermanenta längderna så kommer det ta två månader innan du får lockigt igen. Det finns så bra tänger och produkter idag som kan hjälpa dig att uppnå slätare hår och variation. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-02 19:12:35
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag har en fråga! Om jag har varit hos frisören och gjort slingor så att jag är i princip ganska blond (förutom i botten), VAD ska jag använda för schampo?!
  För färgat hår? (Eftersom frisören la i en nyansering för att få bort det gula)
  För blondt hår?
  För torrt/skadat hår? (Blekte med olaplex så upplever inte att det är jätteslitet, men ändå kanske lite torrare än vanligt)
  ”Måste” man ha inpackning i samma serie/märke?
  /Linnea, som tycker din blogg är fantastisk!

  Linnea 2015-06-01 16:47:10
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea!
   Tusen tack för dom fina orden. Du skulle passat på att fråga din frisör det, det är helt från person till person. Ring upp henne/honom och fråga vad som passade just ditt hår med din färgning. Men på din andra fråga, nej – du behöver inte ha samma produkt i samma serie. Men jag tycker man ska hålla sig till samma märke. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-02 19:14:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!