Vara fräsch hela dagen

DSC_0383

Jag vill tipsa om dessa två produkter som är perfekt att ha med sig i väskan så man håller sig fräsch hela dagen. Som jag har skrivit om förr så tycker jag mycket om hårborstar från HH Simonsen (länk). Om man ska ut på middag eller på party och inte vill ha med sig stora flaskor eller man vill att borsten ska få plats så är små storlekar perfekt att ta med sig.

Jag väljer ett torrschampo från R+CO och Wet Brush (mini) från HH Simonsen (länk), perfekt för utekvällen och man håller sig fräsch hela dagen.

DSC_0386

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin, tack för en grym blogg!
  Jag har lite frågor till dig:
  Jag har en arganolja från Nashi som är grym, gör mitt hår så mjukt och doftar himmelskt! Jag har ganska nyligen ljusat upp håret, och fukt är ju då ektra viktigt, som du lärt mig. 😉
  Men: det är tänkt att den ska räcka i ett år, och nu efter 1 månad är halva flaskan använd… Oops. Jag upplever att det blir torrt när jag inte överdoserar, men skadas håret när det är torrt? Jag använder säkert 5 ggr mer än det är tänkt: kan det i stället vara dåligt och kanske ge motsatt effekt eller så?
  Tack, Klara!

  Klara nylen 2015-06-02 20:56:56
  Svara
  • Svar på Klara nylens kommentar.

   Hej Klara!
   Helt rätt, duktigt 🙂
   Nej nej, det är inte dåligt på något sätt. Men du måste också låta olja få gå in i håret och göra jobbet. Ett hår är alltid torrt, det kommer man inte ifrån så du behöver inte vara orolig att ditt hår ska ”torka” ut bara för att du inte använder olja jämt. Kör på bara, håret älskar vårdande olja. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-03 22:23:29
   Svara
 • Var e väskan köpt? Fin!

  Kattis 2015-06-02 17:50:49
  Svara
 • Hej! Något tips för lockigt hår?
  Kan ju inte direkt borsta det…
  Tack för en superbra blogg.
  Kram

  Carolina 2015-06-02 13:53:45
  Svara
 • Varit sugen på torrschampot ett tag men verkar inte etablerat sig riktigt i Sverige än? 🙁 hittade ingen webbshop buhu

  Johanna 2015-06-02 09:47:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!