Du behöver inte anstränga dig

Nu (eller) snart ska sommaren komma och vi förbereder oss för att chilla hemma, ha semester och inte anstränga oss så mycket. I mitt inlägg här nedan så guidade jag er lite hur ni ska låta håret ta ett chill pill under sommaren, så därför tänkte jag visa er fyra väldigt lägga och slöa (men snygga) frisyrer som passar väldigt bra i sommar.

Som jag har talat om förr så är naturligt det nya, jag pratade med min kund om det igår. Vi spenderar väldigt mycket pengar, tid och engagemang på att se så naturliga ut som möjligt – vilket är helt sjukt men helt fantastiskt. Att se en människa tycka mycket om sig själv är det vackraste jag vet och kan jag hjälpa den personen att känna sig som sitt snyggaste jag med hjälp av håret så har jag en riktigt bra arbetsdag.

Men nu handlar det om hur ni kan ”slänga” upp håret lite snyggt, naturligt och vackert en varm sommardag, här under kommer lite inspiration att ta med sig i sommar.

sommarhair sommar

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det var då sjutton vad verkligen ingen fattar. Jag vet inte HUR många gånger Elin har skrivit det men det är bara att _stå ut_ för att kunna fixa det.
  Täck över med bandana, hårspännen, upp i knut eller fläta eller ponytail, finns väl inte så många fler genvägar än det. Alla blir vi fettiga i håret förr eller senare, ditt hår har bara inte vant sig vid att du tvättar det mer sällan och därför fettar till sig snabbare. Jag var precis som dig före jag började med Cosmopolitan när jag var 18 och läste där att det är bra med avfettningsveckor etc för att håret inte ska bli uttorkat. Huruvida det stämmmer vet jag inte men jag gick från att tvätta varannan dag till var fjärde (ibland var sjätte om jag orkar med att ha håret uppsatt i någon extra dag). Fått flera kompisar att göra samma sak nu, efter att de också börjat läsa Elins blogg och sett att vi har samma hårrutin, och alla ogillade det de första veckorna men nu håller sig deras hår längre + ser friskare och gladare ut.
  Så ta tillbaka känslan av att ”vara ful” i uppsatt! Ha i gelé eller waxspray eller liknande och gör slick ponytail så försvinner känslan av fettigt och man känner sig bara cool istället 🙂

  Nia 2015-06-05 08:42:14
  Svara
 • Hej Elin! Jag har använt Microringar nu i nästan två år och jag är super nöjd, skulle inte kunna leva utan dom haha! Jag vet bara inte riktigt hur jag ska sköta mina extensions på bästa sätt. Jag kan bara grunderna (sova med fläta, tvätta sällan mm) men undrar lite mer exakt hur man ska hålla det fräscht och på plats länge! Tips på produkter och annat skulle vara super kul! Tack på förhand

  Danijela 2015-06-05 00:06:25
  Svara
  • Svar på Danijelas kommentar.

   Hej 🙂
   Men vad roligt, duktigt. Du kan söka på ”löshår” i sökfältet så kommer det komma upp massor med tips. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-05 00:08:00
   Svara
 • Elin, vad fan ska jag göra med mitt hår?!
  När mitt hår är nytvättat är det luftigt, lent och fint,
  dagen efter tvätten börjar det försvinna litegrann, men det är fortfarande bra (oftast..)
  och den 3e dagen går det inte.
  Det blir platt, mjukhet/lenheten försvinner och luggen blir stripig (har mittenbena)
  Jag tycker inte om att sätta upp håret i en hästsvans, jag brukar ha fläta men känner mig väldigt ful ändå.
  Torrschampo kan absolut fungera _lite_ men absolut ingen räddning i mitt fall.

  Jag måste helt enkelt tvätta håret varannan dag. Det begränsar så mycket, en planerar liksom in det i sina aktiviteter.
  Jag vill tvätta håret mer sällan så att det vänjer sig, men jag vill inte att det ska kännas som att jag har ett smörpaket i håret under tiden. Vad kan en göra?!

  sandra-21 år gbg 2015-06-04 23:14:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!