Mocca Blonde – Briljerar

andreas

Åh, igår hade jag mina finaste tjej Andrea hos mig. Det var inte så längesedan hon var hos mig men hon ska ta studenten nästa vecka och då vill man ju vara nyfärgad. Jag märker verkligen att Mocca-Blonde färgen är en storfavorit bland alla mina kunder vilket är helt magiskt kul. Jag valde i alla fall att mörka ner Andrea’s botten lite grann, skapa en längre Ombre och ljusa upp vissa delar lite mer så helheten får ett mer djup och få fram kontraster. Jag dämpade också helheten så att resultatet blir en dov, mocca, guld, kall blond hårfärg.

Jag älskar att färga och se resultatet på dessa färgningar, det får fram personens alla bästa sidor och håret får en magisk skinande glans.

Visst är hon snygg?

andrea1

andreahel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hey Elin!

  Har inte kommenterat innan, men läst din blogg i några månader nu, du är himla duktig. Den här mocca-blonda färgen är så läcker!

  Har en fråga som inte gäller hårfärg dock, men schampo! Har blivit lite nyfiken på Rituals schampo och funderar på att köpa, dom doftar helt underbart men vet inte om dom är så bra för håret egentligen? Jag brukar ju mest köra på professionella schampon och balsam (kör just nu på Matrix). Har du testat schampo/balsam från Rituals och isåfall vad tycker du om dom?

  Steff 2015-06-04 15:23:32
  Svara
  • Svar på Steffs kommentar.

   Hej du!
   Men vad glad jag blir, tack så hemskt mycket. Du, tyvärr – jag har inte testat Rituals. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-05 00:11:14
   Svara
 • Den färgen vill jag ha!!

  Isabelle 2015-06-04 11:47:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!