Ny hårfärg

IMG_4269

Tack så hemskt mycket för alla gratulationer. Jag har haft en väldigt lugn och mysig dag. Jag var ju hemma i Gävle och firades utav familjen i helgen så jag blev rätt trött på tårta så det var skönt att vara hemma i Stockholm och ”bara vara”. Det är väldigt sällan jag bara ”strosar” runt, jag har jämt miljoner saker att göra och är jag inte på salongen så är jag på möten, events eller sitter med datorn. Så att få vakna upp, äta en god frukost, mysa med min pojkvän, pussa på Torsten (vår hund) halva dagen och bara vara är ren lyx.

På eftermiddagen åkte jag till Sofia (min gamla kollega) för att få mitt barr fixat. Jag ska sätta om mitt löshår på Torsdag så passade på att låta håret vila några dagar och färga bort min fula, orangea solblekta botten från Thailand. Känns alltid så ”naket” utan löshår men jag känner att nu när jag är 25 så rockar jag allt (;

elin

Sorry för min ledsna min, haha. Jag blev väldigt, väldigt nöjd och har världens bästa dag. Nu ska vi mysa hela kvällen och tillbaka till jobbet för magi på mina kunder. Hoppas ni mår bra och jag har en sak som kommer upp imorgon som ni kommer ÄLSKA! Puss E

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vart är din jacka ifrån? Ser så fin ut

  Lovisa 2015-06-20 14:34:53
  Svara
 • Du är så fin!

  Jag har en fråga till dig. Förra året slingade jag mitt hår så det gick från mörkt brun till ljusbrun då jag var på jakt efter min naturliga hårfärg, som är kall ljusbrun.
  Efter ett tag började färgen gulna och nu ett år senare är mitt väldigt guldigt/gult i längderna vilket inte alls är det jag vill ha. Det blir en kontrast mellan min utväxt och det slingade.

  Men, för ett tag sedan upptäckte jag färgbomber och blev väldigt intresserad, då jag inte känner att jag vill färga håret men jag skulle vilja pigga upp hårfärgen. Därför undrar jag; finns det färgbomber som är till för ljusare brunetter som vill ha en kall, askig hårfärg? Mitt naturliga hår ser ut ungefär såhär: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqk3odY5m01qe89lno1_500.jpg.

  Skulle bli så tacksam för svar då jag letat överallt men inte hittat någon färgbomb efter mina krav! Kram!

  Olivia G 2015-06-09 21:12:43
  Svara
 • Sluta med extensions! Förstår att du älskar det och känslan av det, men det kan också få en att se något för ung ut om du förstår vad jag menar. Du ser fantastisk ut i detta! Så himla avis!

  Nia 2015-06-09 18:15:04
  Svara
  • Svar på Nias kommentar.

   Tack snälla 🙂 jag kommer sluta en dag, men mitt hår är min grej/bebis. Kan inte låta det gå än 😉

   Elin Johansson 2015-06-10 23:36:27
   Svara
 • Du har ju jättefint hår! Tycker du ska låta håret vila från extensions! 🙂

  Hanna 2015-06-09 15:45:24
  Svara
 • Förstår inte varför du ska ha löshår med det fina håret.

  ErikaJ 2015-06-09 09:01:59
  Svara
 • Stort grattis på din stora dag min stora girlcrush

  Jenny 2015-06-08 23:55:11
  Svara
 • Men va fint!!! Riktigt snyggt och coolt!

  Yvonne 2015-06-08 21:48:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!