Frisyren som räddar dåliga hårdagar – perfekt när du har bråttom

Dom dagar man bara inte orkar göra någonting med håret så är en slarvig bun ett väldigt enkelt sätt att se snygg ut. Jag hade inte tvättat håret på länge och jag hade inte tid att spraya torrschampo, tupera och locka till håret så därför blev det en enkel bun. Denna frisyr tar helt ärligt 2 minuter att genomföra och man kan variera till oändligheten.

Nu kan jag äntligen avslöja att det kommer en säsong två utav ”Hårstyling med Elin” och här kommer första videon på just denna frisyr. Hoppas ni ser fram emot massor med nya hårvideos, ni kommer bli proffs där hemma.

Det du behöver är:

1. Hårsnodd
2. Donut
3. Hårspänne
4. Hårspray 

DSC_0375

Sätt upp håret i valfri höjd. Dra igenom donut:en och tupera håret utanför ordentligt. Dra runt allt hår så donut:en så donut:en täcks och fäst massor med hårspännen så allt håller sig på plats. Dra ut lite hår från hårbotten så frisyren inte blir för ”ren”, avsluta med att spraya lite hårspray.

DSC_0376

messybunDSC_0377

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tusen tack för en bra guide-video! Jag har aldrig riktigt fått till donouten som jag velat, men efter att ha tittat på klippet fick jag till den! Kommer bli min hårräddare nr 1 nu! Kram Jenny

  Jenny 2015-06-09 22:10:50
  Svara
 • Hejsan Elin!
  Jag vill så himla gärna gå till dig & fixa mitt blonda hår!
  Hur går jag tillväga? Hoppas att detta är möjligt för det vore så roligt.
  Du verkar vara super duktig & jag blir mycket inspirerad av din blogg.

  Tack på förhand!
  Med vänliga hälsningar Sofie

  Sofie 2015-06-09 21:45:07
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie!
   Va gullig du är, tack. Tyvärr så tar jag ej emot nya kunder, kommer nog inte göra det under 2016 heller som det ser ut nu. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-10 23:35:38
   Svara
 • Hej Elin! Jag vill börja med att tacka dig för en grymt inspirerande blogg hittade hit för drygt en månad sedan och blev fast, garanterat den bästa frisörbloggen genom tiderna.

  Jag har lite funderingar kring produkter för blonda hår då jag nu efter många år bestämde mig för att bli blond igen. Eftersom jag ville slippa färga utväxten så blev det en sombre inspirerad färg hos min frisör, i botten har jag min naturliga hårfärg som är guldblond och längderna är en kallblond/ mot beigehållet. Jag är en fast kevin murphy användare och köpte blonde angle shampoo och balsam, min fråga är vilken typ av inpackning kan jag använda och bör jag använda silver shampoo?

  Tacksam för svar, kram!

  Fanny 2015-06-09 11:28:35
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Hej Fanny!
   MEN TUSEN TUSEN TACK 🙂 åh vad roligt att du hittat hit. Va roligt, välkommen till sombre-världen. Du kan använda en kallblond färgbomb varannan vecka som inpackning, hjälper dig att hålla fast vid den snygga nyansen. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-10 23:38:31
   Svara
 • Hej Elin! Jag vill först tacka för en inspirerande, nytänkande och grym blogg! Min fråga är om du har bra tips på frisyrer under sommaren? Jag ska utomlands om en vecka och mitt hår är tjockt med mycket fina hårstrån. Det är färgat i många år, är ”råttfärgad” från början men har nu en kall soft ombre vilket har hängt med mig nu på sista tiden. Många tips på bra frisyrer och hur man ska sköta håret är för tunt hår men det är svårt att få ihop snygga, enkla frisyrer på stranden med ett tjockt hår. Mitt hår är inte alls slitet men är långt (lite kortare än ditt när du har löshår). Jag tycker att det är svårt att hitta lämpliga, praktiska och lite snygga uppsättningar och liknande att ha på stranden. Att ha det endast utsläppt är ingen idé med mitt tjocka hår.. Sedan är min sista fråga om du har bra tips hur man får upp håret när man tränar. Jag är dansare och tränar 5 dagar i veckan och det blir många hästsvansar på huvudet. Men det sliter även en del efter ett tag att alltid gå runt med hästsvans. Hoppas du har några bra tips som jag kan ta med mig till både stranden och danssalen! Kram, Johanna 🙂

  johanna 2015-06-09 09:39:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!