P A N I K –

DSC_0424

Ja, som ni läste i rubriken. Kvällen började inte bra kan jag säga…

Som ni vet så ska jag sätta i mitt löshår från Glorious imorgon kl 08.00 hos Evelina. Jag har väntat på mitt löshår i över en vecka och Evelina hörde av sig i em och sa att mitt hår inte har kommit – PANIK. Jag har ett sjukt pressat schema och Evelina med och jag har planerat detta i månader för att hinna med allt och sen händer detta?!

Ni kanske tycker jag är konstig, men när man förväntar sig att saker och ting ska fungera och har planerat det in i det sista och sen går allt åt skogen – det finns inget jag avskyr mer än när jag själv inte har kontroll. Det är som att just DU skulle till mig imorgon och sätta i löshår. Du har väntat på denna tid i flera månader, tagit ledigt från jobbet och du ska på bröllop i helgen. Jag ringer dig ikväll och säger att håret inte kommit och du får inget löshår!!! Du skulle bli lite lack då va?

MEN, det är löst och förhoppningsvis så finns håret på plats 08.00 imorgon. Så nu ska jag taggat ner lite, ska äta mat och läsa nya numret av Damernas Värld som låg snyggt på mitt skrivbord när jag kom hem.

DSC_0427DSC_0426

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!