Sveriges snyggaste blondin

FullSizeRender-8

Yes, här har vi henne. Gårdagen spenderades med Isabella och den lilla, söta och bedårande Sally. Hon låg och sov så snällt så under hela behandlingen, duktigt tycker jag. Bella ammar just nu och vissa får sämre hår under tiden man ammar och vissa tappar mycket hår efter amningen. Bella har ett väldigt bra hår så jag tror (hoppas) håret håller sig i skicket även efter amningen.

Jag gjorde bara den uppfräschning denna gång. Slingade bort utväxen, fräschade till vissa längder som blivit för gula och även la en ny nyansering. Jag brukar behandla olika varje gång. Bella vill komma var 8:e vecka och det är väldigt krävande för håret att slinga både längder och hårbotten varje gång så jag slingar alltid utväxten men tar bara vissa längder när jag anser det behövs. Sen finns Olaplex, det räddar alla blondiner att alltid känna sig fräsch med ett välvårdat hår. Vill ni läsa mer om Olaplex, läs HÄR.

Sen måste jag säga att mina kunder är duktiga på att ta hand om deras hår. Vårdar, packar in och verkligen bryr sig om håret. Jag blir så glad och det underlättar mitt jobb som frisör och kunden får ett vackrare hår samt fler valmöjligheter.

Kan ni förstå att Bella och jag är lika gamla och hon har två barn och är en otroligt framgångsrik tjej. Snacka att man från prestationsångest när man hänger med henne, haha. Men visst blev hon fin i håret?

FullSizeRender-9

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Jag måste bara fråga, jag blev rekommenderad Mane and Tail’s schampo/balsam av en frisör på lyko, hon tyckte det skulle passa mig då jag gärna vill ha tjockare hår. Men det är ett helt främmande märke för mig, är det ett riktigt frisörschampo? Rekommenderar du det?

  Sophie 2015-06-11 22:07:32
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Hej du!
   Jasså? Jag har aldrig hört talas om det märket innan, kollade upp det nu. Det kommer så mycket olika märken varje månad och man ska alltid vara försiktig. Men samtidigt är det väldigt kul att testa nya produkter. Såg att produkterna ligger i pris mellan 50-100kr och det tycker jag är för lite för att produkterna ska innehålla bra ämnen för håret. Men testa, dom kostar inte så mycket. Är du nöjd med om, kör eller så köper du produkter från mer etablerade märken. Lycka till 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-12 19:49:35
   Svara
 • Så fint det blev!
  Hade precis tänkt tidigare idag att jag ville gå in på din blogg och be dig skriva lite om detta med amning och hur man på bästa sätt kan ta hand om håret hehe! Lite roligt ändå.
  Jag ammar också och just för några veckor sedan började dessa hormoner som gör så att håret faller av mycket att kick in (min son är strax över 3 månader). Tänker att håret kanske är i behov av extra omvårdnad vid liknande stunder då jag även märker att kroppen och man själv också blir lite mer känslig på samma gång. Så gärna tips om det 🙂

  Lovisa 2015-06-11 10:40:16 http://www.blog.mjukhud.se
  Svara
 • Hej, Bella skrev att färgen du använder är ammoniak fri. Är det schwarzkopf essensity eller något annat mörke du använder?

  Tacksam för svar!

  Dee 2015-06-10 17:45:58
  Svara
 • Är det vanligt att man får huvudvärk av att bära clip on löshår? Köpte nyligen ett set från Poze men satan vad ont man får.:/ Eller kanske beror det på vad för teknik man använder?

  Annie 2015-06-10 13:55:24
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Hej!
   Ja, det kan man få. Om man använder clips för ofta, om man fäster clips:en på för lite hår så blir det för tungt för hårsäckarna och du blir öm, eller så har du känslig hårbotten som inte klarar av tyngd på hårbotten. Mitt tips är att använder en volympuder, tupera massor in mot hårbotten, gnugga in clips:en i tuperingen och fäst. Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-10 23:34:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!