Nytänkande torrschampo

DSC_0311

Jag måste bara få tipsa er om detta torrschampo så jag verkligen fastnat för. Detta är ett torrbalsam som dom kallar det och är utvecklad för att vårda och ge näring till hårbotten och längderna också. Det man gör är att klämma på flaskan för att få ut lagom mängd puder och applicerar i hårbotten och längder. Känslan blir verkligen nära nytvättad och den doftar fräscht.

Positivt är priset, applicering och resultat!

blowpro – faux dry
DRY CONDITIONER 135 kr (länk)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Kan dette torrsjampoet brukes når man har tapeextensions?

  Anna 2015-06-13 08:32:28
  Svara
 • Oj menade silikon*inte protein

  Johanna 2015-06-11 14:08:07
  Svara
 • Kan man variera schampo / balsam märken några gånger i månaden? :/ upplever att håret blir fort fett av redken all soft så det är inte hett när man försöker tvätta två gånger i veckan. Läste nått om protein överdos, om man kan tvätta ibland med tex Kevin M hydrate me serien? Fast det kanske inte är någon större skillnad. ^^

  Johanna 2015-06-11 09:28:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!