Skulle jag köpa ett schampo på ICA?

Hej! Om du är tvungen att gå in i en mataffär och köpa ett shampoo eller balsam vilket märke skulle du då köpa? I en nödsituation. Vilket märke skulle du absolut inte köpa?
Vet att du inte gillar något märke som finns i en Ica butik men det måste finnas någon märke som är lite skonsammare för håret, loreal?

Hej du!

Nu ställer du mig framför ett ångestladdat dilemma (; haha. Gud vad svårt, jag skulle som ni vet ALDRIG gå in på Ica och köpa ett schampo men för att svara på din fråga så skulle jag välja den skonsammaste dom har. Både Dove och Barnängen är ”milda” produkter så kanske skulle välja det. Dock vet jag inte riktigt vad som finns på hyllan på Ica men från det jag har sätt så skulle jag nog välja det.

Eller så skulle jag välja från dom stora märkena som t.ex Loreal, Schwarzkopf, Wella och dyl. För i dom märkena finns det även professionella produkter som vi använder på salong. Jag brukar säga att konsumentschampon är som en utblandad frisörprodukt med billigare ingredienser och betydligt mycket mer vatten i sig.

Detta inlägg tog emot att skriva men lite roligt var det. Jag har hållit mig till frisörprodukter sedan jag var 15 år och någon enstaka gång jag varit hos någon som endast har en flaska Dove i duschen och det förstör mitt hår – jag märker det på en gång. Håret blir inte riktigt rent och det blir skitigt redan efter dag två (jag som annars tvättar håret en gång i veckan). Så nej, jag skulle nog låta håret vara väldigt grisigt och längtat tills jag kommit hem och tvättat håret med härliga och fantastiska frisörschampon. Puss

IMG_0023-2

Jag testade dessa produkter en gång, dom står just nu längst in i hyllan. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Har du testat isabella löwengrips hårprodukter? Vad tycker du om dem isåfall? 🙂

  emma 2015-06-13 09:18:54
  Svara
 • Hej Elin,
  Nyligen hittat din blogg och gillar den! Ja undrar vad du tycker om balsammetoden om du skulle vilja skriva ett inlägg om de 🙂 skulle även va kul att höra dina åsikter om LCCs hårprodukter 🙂

  alex 2015-06-13 00:18:00
  Svara
 • Hej Elin.
  Ja vi kan ju köra några komplimang-rader som man brukar göra 🙂 MEN DU ÄR GRYM! mer än så känner jag inte att jag behöver säga.

  Just nu ligger jag här som ett litet levande frågetecken och hoppas verkligen få hjälp med denna frågan.
  Jag har läst min blogg i 1 år ca och ja man är ju fascinerad över ditt fina hår och hur ”down-to-earth” du verkligen är. Man ser att du brinner för ditt jobb.
  Jag är helt med på hur du volymfönar håret (gör mitt bästa för att lyckas på mig själv fortfarande), jag är med på hur du lockar håret kvällen innan och det håller sig, för det gör det verkligen. Men nu till den stora frågan, jag satte i löshår förra veckan (första gången i mitt liv), har otroligt tjockt hår redan från början men klippte av det för ett tag sen och jag känner mig helt enkelt snyggare i längre hår. Det behövdes 160 slingor för att det skulle se naturligt ut, så det är en riktigt stor kalufs jag har på huvudet numera. Därför underlättar det för mig otroligt mycket att fixa håret kvällen innan så jag sova de där extra minuterna på morgonenkvisten. MEN alla säger till mig att nu när jag har löshår MÅSTE jag sova med fläta för att det inte ska slitas, helt förståligt, men då håller inte alls mina lockar till dan efter och jag måste göra om processen på nytt.

  Vad gör man åt detta? 🙂
  Tacksam för ett litet svar.
  Puss & Kram

  Emelie 2015-06-12 01:22:23
  Svara
 • Hej Elin!
  Vad tycker du om sk. ”Schampokakor”? Är det något som du testat/ kan tänka dig att testa? Testar just nu en från märket lush och är kär!

  / Linnéa

  Linnéa 2015-06-11 22:51:10
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej Linnéa!
   Tyvärr har jag inte testat dessa 🙁 Men du kan gärna skiva en kommentar när du har testat. Kram

   Elin Johansson 2015-06-12 19:46:22
   Svara
 • Ja det kan man ju såklart göra! Men hur kan man testa en produkt en gång, säga att det är en suverän budget serie och sedan helt ändra sig och ”komma på” att det är typ det sämsta man testat?

  Jag förstår ju att man kan ändra uppfattning ju mer man använt en produkt, det här vi väl alla någon gång, men du har ju enligt utsago bara använt produkten en enda gång, och då gav du tipset att man skulle köpa produkten, men ett år senare utan att ha testat den något mer så ska man absolut inte lägga pengar på det.

  Jag brukar ta till mig av dina tips och tycka det är jättebra grejer du rekommenderar, men helt ärligt så känns ju det här lite förvirrat 😀

  b 2015-06-11 21:37:42
  Svara
  • Svar på bs kommentar.

   Det är så att jag ville tipsa om en budget/konsument serie då eftersom den frågan är stor och det går inte att jämföra med frisörprodukter. Som jag skrev, jag har använt den en gång och lagt dom på hyllan. Sa aldrig något om att dom är sämst eller liknande. Man får tolka det jag skriver som man vill, jag är alltid ärlig och säger vad jag tycker till 100% 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-11 22:11:08
   Svara
 • Fast i juli 2014 skrev du om dessa produkter på bilden och att de var ”en suverän budgetserie”..

  b 2015-06-11 18:25:08
  Svara
 • Jag har också provat produkterna ovan och det funkade inte alls på mitt hår heller. Gick knappt att borsta håret trots balsam och inte kändes det rent heller.
  Dove som budgetgrej funkar helt okej på mitt hår. Ett tag.

  Annika 2015-06-11 14:15:59
  Svara
 • Hej! Skulle du kunna tipsa om några billigare, ”studenvänligare”, frisörer? Jag vet att du kanske inte föredrar att tipsa om ”konkurrenter” men jag tänkte mest eftersom du själv inte tar i mot nya kunder så kanske du kan tipsa om andra? Tack för världens bästa blogg!

  Emma 2015-06-11 13:58:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!