Långt hår igen – T A C K

FullSizeRender-11

Japp, ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att jag är fulländad igen. Jag var hos bästa Evelina på House Of Egoista igår morse och satt i mitt löshår. Det blev väldigt långt denna gång, tror jag kan rocka längden i sommar. Att man kan bli så lycklig av att fixa håret, nu förstår jag mina kunder som får sina hår fixade.

Jag har väldigt tjockt hår i mig själv och behöver rätt mycket löshår i så jag har satt 160 slingor. Sen om det ska bli någon snygg längd så behövs det mycket hår. Jag är väldigt nöjd och nu när håret är nygjort så kan jag sätta upp det snyggt utan att plupparna syns- magiskt.

Sen tack till alla er fina människor som gillade mitt korta hår men jag är inte där än. Jag känner inte igen mig själv och mitt hår har alltid varit min grej. Tror många som använder löshår känner igen sig.

FullSizeRender-12

elins

PS: Glöm inte att det är sista dagen för ”Veckans Utmaning” idag. Jag kommer utse vinnarna ikväll och inlägget kommer upp imorgon bitti som vanligt. Klipp, klipp och klipp. Jag har fått in helt magiska förvandlingar under veckan. För instruktioner, klicka HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Undrar vad dina åsikter är om hairtalk? Eftersom du pratar mycket om hårets kvantitet och hairtalk sägs vara det skonsammaste alternativet när man vill ha extensions?

  Maja 2015-06-13 13:09:11
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej!
   Absolut, Hairtalk är skonsamt men jag tycker dessvärre inte att det håret håller lika bra som andra märken. Klart man vill välja ett skonsamt alternativ men jag tycker också att hårförlängningen ska hålla 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-13 15:28:11
   Svara
 • Åh så fint det blev! Typ exakt sånt hår hade jag innan jag klippte lob, men nu är det på utväxt igen, alldeles för tjockt för en kort frisyr känner jag. Men vilken ursnygg klänning du har på dig, var kommer den ifrån?? 🙂

  M 2015-06-12 20:10:24
  Svara
 • Skulle inte du kunna göra en inspirerad hairtutorial utav Ariana Grande. Hennes signatur look, hög ponytail. Så snyggt!

  A 2015-06-12 15:47:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!