Veckans bästa klipp

Image-1

Lördagmorgon är ju min lyckas dag, vinnarna utses från ”Veckans Utmaning” som denna gång handlade om att klippa den finaste pagen. Jag ville att pagen ska vara kort, trubbig och gärna med en fabulös färg (om man ville). Jag har fått så enormt fina arbeten och denna vecka var riktigt tuff. Jag börjar vänja mig att välja ut men det är ändå väldigt svårt.

Här kommer dom magiska vinnarna: 

first

1. Vinnaren denna vecka är superduktiga Matilda Olofsson från Perstorp i Skåne. För det första så älskar jag placeringen på frisyren, man ser så klart och tydligt att denna frisyr passar kunden så bra. Kunden får en magisk siluett och det skriker kvinnlighet. Fina längder fram , en snygg ”messy” styling och hårfärgen är skinande vacker. Helt klart värd som vinnare denna vecka, grymt bra jobbat och grattis!

Ni finner Matilda: 

Salong: Studio Hårfager
Instagram: LÄNK

 

last

2. På andra plats kommer duktiga Tina Mattsson från Jönköping. JAG ÄLSKAR dom långa och trubbiga längderna, snygg styling och hårfärgen är ju to die for. Har verkligen inga synpunkter, perf rakt igenom – hatten av för:

Ni hittar Tina:

Salong: Frissan i Jönköping
Instagram: LÄNK

sec

3. På tredje plast kommer grymma Matilda Sjöstedt från Umeå. Det jag fastnade direkt för är hur hon har satsat på uppklippningen, troligtvis för att få en snygg textur med kundens tjocka hår. Frisyren har trubbiga längder men texturen i uppklippningen är riktigt snygg. Graderat framparti och en magisk färg, det ger alltid pluspoäng. Jag hade kanske velat att längderna var liiiiite kortare så hade frisyren fått mer sting (utifrån uppgiften), men annars full pott och ett grymt arbete.

Ni finner Matilda: 

Salong: Klippstugan Mariedal i Umeå
Instagram: LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!