Instagram Lately

2 1

@StyleElin

Här kommer några bilder från Instagram på sista tiden. Jag har märkt att det är mycket Bronde, guld, mocca och fortfarande många Ombres. Det vanliga är att vi vill bli blonda till sommaren men jag har aldrig varit med om att kunderna vill använda färg så pass mycket. Helt fantastiskt, inte sant? Det är söndag och jag har tagit en lång sovmorgon, ätit en god frukost och ska börja förbereda mig på att komma på vilken ”Veckans Utmaning” som ska presenteras imorgon. Ha en underbar söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! 🙂
  Tack för en otroligt inspirerande blogg! 🙂
  Jag undrar en sak om Maria Nila’s inpackningar med pigment: Om jag har ett kallt blont hår (blekt) så tänkte jag hålla efter med Colour Refresh Pearl Silver. Men om jag vill ”mjuka upp” och ändra nyansen lite, skulle det funka med att ta Golden Blonde eller Sand? Jag vet inte riktigt hur de nyanserna kommer se ut, så om man skulle testa nån av dem och sen vill ha tillbaks det kalla igen, kan man köra med Pearl Silver igen då bara så försvinner pigmenten? Ev. med en detox först?

  Vet du hur nyanserna Golden Blond och Sand blir? Så svårt att veta om Golden blir lite åt det gula hållet, och om Sand blir ljusbeige eller mörkt.

  Ååh vad glad jag skulle bli om du hade tid och möjlighet att svara på detta! Kram!!

  Maria 2015-06-14 21:41:51
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej!
   Tack så hemskt mycket 🙂
   Som jag har skrivit flera gånger så är en färginpackning (färgbomb) INTE en hårfärg som kan användas att byta hårfärg med. Vill du byta nyans på ditt blekta hår så går du till frisören så det blir rätt. En färgbomb är till för att fräscha upp den hårfärg du redan har, för att översätta så är en färginpackning med pigment som lägger sig på ytan och försvinner vid nästa tvätt. Visst, har du ljusgula nyanser och tar en kall färgbomb så kommer håret bli lite kallare men inte så pass märkbart – då måste du vara platina blond. Använder du en varmare färgbomb på ett blekt blont hår så kommer nyansen bli gul. Jag tycker en färgbomb är väldigt bra att använda för att motverka oönskade pigment i längden men att ändra nyans så måste det göras utav en frisör. Du kan söka på ”färgbomb” i sökfältet på bloggen så kommer det massor med information upp. Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-15 23:11:46
   Svara
 • Tack för alla tips och en grym blogg! Är nu beroende av den.

  Linda 2015-06-14 19:24:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!