Prinsbröllop, vem hade den snyggaste frisyren?

Jag satt som bänkad när Prins Carl-Philip och Prinsessan Sofia gifte sig igår. Jag grinade som en tok under vigseln och blir helt varm i hjärtat när jag ser deras kärlek till varandra. Hon må vara en gammal PH-deltagare men dåtidens PH är INTE samma sak som dagens och när det kommer till kärlek så finns det inga regler. Jag har ändrat synen mycket på dom där två under åren och jag tycker att Sofia är en riktigt skön tjej som har fötterna på jorden och hon får fart på vår lilla prins.

Jag har sett Kronprinsessan Victorias bröllop i repris några gånger genom åren så är jag sugen så känslomässig tortyr så vet ni hur jag gör. Magiskt och älskar att hela Stockholm förvandlades i en kärleks-bubbla igår när det händer så otroligt mycket hemskt i världen. Nog om det, jag har självklart finslipat frisyrerna.

 

Sofia2

Självklart börjar vi med Prinsessans Sofia’s frisyr. Jag hade nog tänkt att det skulle bli denna frisyr och vad jag vet så finns det vissa ”regler” på hur frisyrerna ska bäras bland brudar så var beredd på detta. Det är såklart min gamla underbara kollega Marre som gjort denna frisyr på Sofia. Jag tycker den är riktigt snygg gjord, väldigt välkammat, bra placering på knuten och jag tycker Sofias slingor i håret gör att uppsättningen får lite textur. Typiskt kungligt och mittbenan var modernt. Klänningen tar över hela Sofia, mycket spets och slöjan är väldigt lång – plus kronan så det var tur att Marre gjorde en stilren och välkammad uppsättning.

Sofia1

victoria2

Nu kommer vi till den kvinnan som jag tycker är den coolaste och mäktigaste i Sverige – Kronprinsessan Victoria. Det är någonting när hon kommer i bild, kommer gåendes på röda mattan eller bara ÄR. Hon är alltid bländande vacker, så stolt att hon är vår framtid och att hon är kvinna. Frisyren är liknande Sofias och oftast brukar Victoria bära en låg knut på kungliga festligheter. Passar henne perfekt och det som gör hela looken är klänningen (från H&M) samt kronan som är helt magiskt vacker. Jag kan inte sluta titta på dom här två, ni kan ju förstå hur mycket jag grinade när dom gifte sig?

madde

Jag blev så glad när Prinsessan Madeleine hade en halvuppsättning med hennes magiska hår låg vackert mot ryggen. Är det någon som jag tycker passar bäst i utsläppt hår så är det Madde. Jag måste bara berätta en händelse som hände förra veckan:

Jag var påväg gåendes till jobbet på Östermalm. Så när jag går på trottoaren så ser jag en tjej som har det glansigaste håret och dom finaste lockarna jag någonsin har sett (hon stod med ryggen emot). Oftast är vi ganska dåliga på att styla håret fint på vardagarna så denna tjej stack verkligen ut och jag var påväg förbi och hade i tankarna att jag ville fota hennes hår och skriva ett inlägg till er om att ”Så här ska vi bära håret varje dag”. Ju närmare jag kommer så ser jag att hon är höggravid, hon har en kille med sig, en hund och barnvagn. Jag kände att ”det är nog inte läge”, så ska hon gå in på Apoteket – DÅ ÄR DET PRINSESSAN MADELEINE!!! 

Förstå hur pinsamt det hade varit om jag knackat henne på ryggen och sa: ”Du, kan jag få ta bild på ditt hår”  – haha. Jag skrattade för mig själv, gick försiktigt förbi och ångrade att jag inte vågade fråga. Attans, men hon var bländande vacker igår i sitt utsläppta hår MEN jag tycker att Chris ska gå och klippa sig – han ser ännu mer ”ovårdad” in real.

silvia

Drottning Silvia, din snygga kvinna. Jag hittade inte någon bra bild på hennes uppsättning bakifrån men den var helt fantastiskt vacker. Jag kommenterade även Silvia på Nobelmiddagen och jag tyckte då att hela hennes frisyr är för ”bred” och det tycker jag även här. Jag tycker att hon ska ha en högre uppsättning med tajtare sidor. Denna uppsättning är makalös vacker men det hade varit kul att få se någonting annat på våran vackra drottning för Silvia har oftast den fetaste kronan av alla och det blir väldigt ”bulligt” överallt. Kungen var på strålande humör och lika så Drottningen som bjöd på luftmikrofoner och säkert några Stureplans steg i takt med Avicii på efterfesten.

Foton: Alloverpress, via Damernas Värld!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • ErikaJ jo du har rätt, fick googla för jag hade glömt d… Det är Kate och Fergie som haft utsläppt hår på bröllopet. Vad som helst e snyggare än Disney sago uppsättning som gör en 10 år äldre o stelare ut är snyggare…

  Kattis 2015-06-15 00:48:26
  Svara
 • Kattis- Hade inte Kate utsläppt hår på sitt bröllop?
  annars var det nån som sa igår att utsläppt inte är bra när de fotograferar för det kan förstöra bilden om det blåser tex. Men halvt uppsatt vore snyggare tycker jag.

  ErikaJ 2015-06-15 00:36:10
  Svara
 • Är d oskriven regel att ha låg knut som kunglig brud? Vrf inte utsläppt?

  Kattis 2015-06-14 23:04:05
  Svara
 • Alla dyra var så fina men Madeleine överraskade. Färgen var så fin på klänningen. Men ett litet tillägg,visst hhar hon löser? Förr hade hon ju mer tunnare och lockigt hår.
  Färgen på håret passar henne sååååå bra. Bättre än det blonderade och det mörka.

  ErikaJ 2015-06-14 22:15:13
  Svara
 • Toppen

  Ellis 2015-06-14 21:07:29
  Svara
 • Kronprinsessan hade inte alls mittbena på sitt eget bröllop!

  Ellis 2015-06-14 20:54:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!