Ett måste i sommar för sol-skadade hår

IMG_0538

Jag har skrivit om denna produkt förr men jag vill verkligen lyfta denna grymma produkt innan semestern börjar. Det är alltid svårt att veta vad man ska packa ner inför en solsemester. Man vill ändå kunna bada i salt/klor vatten och inte behöva tänka så pass mycket på håret men ändå ge håret lite kärlek.

Hårprodukter väger ganska mycket och om jag fick en snabb fråga på vilka produkter jag skulle ta med mig så skulle det självklart bli schampo och balsam med UV skydd (länk) och en vårdande leave-in samt en vårdande olja. Då kommer man långt och håret mår bra under hela resan.

Kerastase Soleil CC Cream 150ml (ca 300 kr ) LÄNK
– Denna kompletta vårdande krämen är en utav mina favoriter på en 
solsemester eller under sommarmånaderna i Sverige. Den skyddar mot solens strålar, vårdar och ger en jättebra glans. Den passar alla hårtyper och appliceras i handdukstorkat hår eller direkt efter sol och bad. 

IMG_0537

 

TIPS: Läs min gigantiska solsemester guide HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin!
  Läste dina kanonbra inlägg om solskydd för håret. Mitt hår är uppljusat i en blond nyans, har en superduktig frisör och är mkt nöjd!

  Funderade lite kring de olika produkterna du rekommenderade. jag har ganska fint hår, som vi nu har jobbat upp igen efter att ha haft en mindre duktig frisör och vill gärna ha kvar det fina hår vi lyckats få till!

  Använder inte olja vanligtvis i mitt hår då det tynger ner väldigt mkt.
  Läste som sagt om shu uemuras produkt som du rek och även om kerastase.
  Shu uemuras fanns som olja och ngn typ av olja/creme. Skulle jag hellre välja olja/cremen för att tynga ner håret mindre?

  Och kerastase CC creme, ha i i handdukstorrt hår och sedan räcker den som UV skydd under dagen eller ska jag komplettera med ngt mer?

  Hoppas det finns tid för dig att svara 🙂
  Tack på förhand!
  /Elin

  Elin 2015-06-17 07:53:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!