Tips på hårspray som håller frisyren på plats

IMG_0624

Jag tänkte tipsa er om en hårspray som verkligen håller frisyren och lockarna på plats – så länge du vill. Det som jag gillar med produkter från Amika så är det att alla produkter som innehåller havtorn som bevarar hårets kvalité och ger vård.

Amika – Headstrong Hairspray (länk) 325 ml för 229:-

Denna hårspray är stark/hård och jag tycker om denna när jag ska sätta upp håret, få lockarna på plats eller helt enkelt bekämpa småhåren. En räddare i nöden helt enkelt. Håret blir inte kladdigt eller pudrigt plus att Amikas produkter doftar väldigt gott.

IMG_0574 IMG_0580

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Svar till S då jag vet att Elin är väldigt upptagen.
  Viktigt att tänka på att Schampo funkar precis på samma sätt som allt annat i livet. Ibland kan kroppen säga ifrån mat, parfym ja igentligen allt.
  Allt handlar om hormon rubbning och känsligheten.
  Hitta märken som inte är lika tunga. Kanske produkter som är uppbyggda på fukt eller syror som vårdar eller tränger in längte in i håret.
  Lycka till 🙂

  Lilly kayrouz Harb 2015-06-24 00:07:42
  Svara
 • Ok tack för svar. Det som är konstigt är att KM har passat mig perfekt innan, framförallt hydrate me och plumping wash, men efter att jag använde angel wash kan jag inte använda KM längre. Ja jag skulle gärna få tips av en bra frisör men alla frisörer jag har gått till har varit så dåliga. Jag har märkt att de kan mindre än mig och rekommenderar produkter som innehåller silikoner, sulfater, parabener osv även fast de borde veta mer då det jobbar med det. En annan frisör förstörde mitt hår totalt, färgade en mörkt utväxt och jätteljusa längder fast jag ville färga bort min utväxt och inte ha så ljust, så jag är så rädd för att gå till frisörer nu.

  Förstår absolut att du inte vill rekommendera något schampoo eftersom det kanske inte passar mig ändå, men om du vill skulle det vara bra om du kunde skriva något inlägg om ett bra schampoo som du tycker håller håret rent länge. 🙂

  S 2015-06-18 17:28:22
  Svara
 • Hej, tack för proffsiga tips och allt man lär sig av dig, super engagerad!
  Tänkte om du vill visa lite bilder på snygga utväxter,blekt blond med mörk utväxt. Har på känn att det blir mer mer inne och ok men en rejälare utväxt om håret är härligt välvårdat övrigt.
  Funderar lite på en ombre, men är rädd att överlappningen inte blir fin, vill inte bleka mer nu…tips please! Och ha en härlig sommar! har du nån bild på när ombre färgningen är nära hårfästet och håret är midjelångt? Eller är det slingor som gäller om man vill ha så?

  Annika 2015-06-17 20:11:47
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej Annika!
   Tusen tack 🙂
   Skarpa Ombres blev väldigt poppis för 2-3 år sedan och på senare tid har dom naturliga softa hårfärgerna tagit världen med storm. Trender överlag idag är att vi ska vara naturliga och därifrån kommer också dom mjuka hårfärgerna. Du kan söka på OMBRE i sökfältet här på bloggen så kommer det en veckas läsning för dig, haha. Ha en magisk sommar och ta hand om håret 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-17 23:20:09
   Svara
 • Hej!

  Jag skrev till dig för några veckor sedan om att mitt hår blev jättefett på ena sidan av håret direkt efter tvätt när jag började använda KM angel wash. Jag har använt KMs produkter tidigare och aldrig upplevt att håret är fett direkt när jag torkar håret efter tvätt (det var som att någon hade hällt olja där). Nu kan jag inte använda någon produkt från KM längre vilket är väldigt tråkigt då jag gillade deras produkter, förstår inte vad som har hänt men det blir inte rent. Frågade en frisör om detta men hon visste inte varför utan sa bara att många får fett hår av KM efter ett tag. Jag köpte Wella från Ica tills jag hittar ett bra schampoo så jag inte betalar 300 kr för ett schampoo som jag sedan måste slänga. Det konstiga var att mitt hår blev SÅ rent efter att jag använde Wella schampot, nu kan jag gå 5-6 dagar utan att tvätta det medan med KM behövde jag tvätta håret efter 1-2 dagar. Jag undrar om du kan tipsa om ett bra frisörschampoo som inte gör håret fett men ändå är vårdande?

  Har full förståelse för att du inte har tid att svara direkt på alla kommentarer, men undrar hur lång tid ungefär det tar innan du svarar? Jag har gått in varje dag i flera veckor nu men orkar inte fortsätta kolla hur länge som helst. Om du inte har tid att svara är det bättre att skriva det så man kan fråga någon annan istället. 🙂

  Ha det bra! 🙂

  S 2015-06-17 18:16:09
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej!
   Detta är en väldigt individuell fråga och det är omöjligt att bedöma vad du ska ha för hårvård om man inte får känna, titta och gå igenom ditt hår live. Det kan också vara så att det var ett produktfel du råkat ut för, eller att ditt hår inte tål ingredienserna i just KM’s produkter. Din hårbotten kanske är känslig, håret reagerar olika på produkter oavsett hur bra produkterna är. Visse personer älskar KM och skulle aldrig byta och vissa hatar dom. Det gäller att finna en serie från schampo till styling som passar just dig. Det måste din frisör hjälpa dig och känna/klämma på för att göra den bedömningen. Jag vill inte heller rekommendera dig någonting för jag ”tror det är bra för dig” och sen köper du det så gillar du det inte alls.

   Allt för personliga frågor kan jag inte svara på tyvärr för jag vill inte ansvara för att du köper fel när jag själv inte kunnat gjort en rätt bedömning på ditt problem. Stort lycka till och hör med din frisör igen 🙂 Kram Elin
   PS: Det är silikonerna och alla andra hemska ämnen som finns i ett ICA-schampo som gör att ditt hår känns härligt. Till slut kommer håret inte klara av dessa ämnen och du kommer märka det på dina längder och hårbotten när håret säger ifrån.

   Elin Johansson 2015-06-17 19:05:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!