VIDEO: Elin testar mini-plattång

IMG_0644

Hej mina vänner!

Idag kom jag hem från salongen tidigare än vanligt och skulle ta tag i allt annat jobb jag ligger efter med. En uppgift som jag behövde ta tag i var att testa lite nya produkter så varför inte filma när jag testar? Jag fick hem bland annat ett press-bud med en mini-plattång från Braun som jag blev nyfiken på. Det är en mini-plattång som är perfekt att ta med sig på resan, väger ingenting och kan lösa dom lättaste hår-problemen på resan. Mer information om tången finner ni HÄR samt kommer snart i butik.

Jag har gjort en liten video där jag öppnar upp och recenserar denna söta tång. Hoppas ni gillar videon

PS: Glöm inte att ställa in HD kvalité, sen om ni undrar varför någon snarkar i bakgrunden så är det min hund som tar en eftermiddagsvila – haha.

IMG_0639

IMG_0642

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vart är din snygga/skjorta blus från??

    Sara 2015-06-18 09:50:12
    Svara
  • Gud vad kul med en ressension i en video. Om du har möjlighet skulle jag uppskatta jättemycket om du kunde göra en annan sån här fast med Babyliss Curl Secret eftersom jag har jättesvårt att få mina lockar att hålla och jag har hört att lockarna man får av den ska bli väldigt hållbara. Men jag vill ju höra vad experten tycker! Tack för en bra blogg, jag älskar den, kram!

    Emmy 2015-06-18 00:51:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!