Ett fantastiskt hår kräver en vacker hårfärg

Veckan har kantats med vackra blondiner och magiska ombres. Man märker att kunderna vill lätta upp den skarpa vinterombren och gå mot ljusare tider – MEN ändå behålla en mörkare botten så man inte förlorar bekvämligheten att få till frisören var 3-4 månad. Jag tänkte visa er två helt magiska hår som verkligen kräver en fin hårfärg och bra hårvård.

PS: Ni Glömmer väl inte veckans utmaning? Ni finner instruktioner HÄR

ombre

Det båda färgningar har gemensamt, förutom hårkvaliten är att båda har en soft-ombre. Ena är ljusare än den andra men ändå så är detta en soft ombre, eller som man också kan säga ”Sombre”. Det dom mer har gemensamt är att dom sköter deras hår genialiskt, dom är duktiga med hårvård och för varje gång så ser jag en förbättring och det är väldigt kul att följa dessa kunder till ett vackrare hår.

Jag ville bara visa er dessa två magiska hår, ni vet att jag lägger upp fler före/efter bilder på min Instagram va? Jag heter @StyleElin där (:

FullSizeRender-2_Fotor_Collage

 

Jag måste också passa på i detta inlägg att tacka alla er som läser denna blogg. Jag får dagligen massor med komplimanger, nästan i varje kommentar så börjar ni skriva hur mycket ni tycker om min blogg och det jag gör. Jag vet att jag sticker ut lite, jag tar upp ämnen som berör, jag är 100% ärlig, jag är långt ifrån den ”vanliga frissan” och jantelagen men jag gör allt med kärlek och mitt budskap är att ni ska bli klokare och att ni ska göra bra beslut i t.ex valet av frisör eller vad ni ska lägga era pengar på när det gäller hårvård mm.

Jag tackar er allt för sällan, ni är fantastiska läsare och jag läser alla mail och kommentarer jag får men min tid räcker inte till att svara på allt tyvärr. Jag ville bara säga det, TACK för dom bästa läsarna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej hej, undrar om du vill rekommendera en bra pålitlig ombre färgs frisör i Stockholm. Har du nån på salongen som är bra, och inte uppbokad på hela sommaren? hade gäärna gått till dig, men du är ju tyvärr fullbokad forever känns det som. Hojtar du till härinne om du bokar in nya kunder till hösten ?

  Annika 2015-06-18 22:52:42
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej Annika!
   Jag kommer att gå ut med i bloggen om jag tar emot nya kunder. Som det ser ut nu så kommer inte det ske under 2015/16 tyvärr. Men du kan söka på Instagram, Facebook och höra dig för med vänner så hoppas jag du hittar någon bra frisör. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-21 23:41:10
   Svara
 • Bästa Elin!! Du berömmer ofta dina kunder att dom är duktiga på att vårda sina hår, kan du snälla tipsa om det absolut bästa återfuktande shampoo och balsam som finns!! Har prövat flertalet ”frisörprodukter”men märker absolut ingen skillnad på mitt torra hår! Hur jag än försöker vårda det 🙁

  Sanna 2015-06-18 21:56:22
  Svara
 • Jag ser fram emot att läsa din blogg varje dag, du är helt underbar!!❤️

  Sara 2015-06-18 21:43:05
  Svara
 • Hade det inte vart så långt så hade jag kommit till din salong direkt. Jag är ”blond”, men trivs inte i hur det ser ut. Gult och tråkigt. Gick till frisören för nån månad sen i hopp om att få ett fint sommarhår, blev tyvärr inte så jättenöjd, ingen skillnad.

  Lina 2015-06-18 15:52:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!