Vem får skina denna vecka?

IMG_4352

Hoppas ni har haft en fantastisk midsommarafton och att ni får en mysig helg. Jag är hemma hos min familj i Gävle och ska faktiskt åka hem till Stockholm redan ikväll. Jag måste jobba lite och förbereda min resa till San Francisco om två veckor. MEN, detta inlägg handlar om vem som har gjort den finaste frisyren på sig själv.

I början på veckan så ville jag att ni skulle göra en valfri frisyr på er själva och skicka in. Det är inte alltid så lätt som frisör att styla sig själva så vi vet att vi gör 100 bättre jobb på våra kunder. Jag känner människor som är grymma att göra uppsättningar på sitt eget hår och kan absolut inte på någon annan. När det kommer till dessa typer av utmaningar så brukar jag utse EN person som vinnare då jag tycker att tävlingen blir roligare.

Vem är den lyckliga vinnaren?

vinnare

1. Ett strot grattis till en tjej som varit med i dessa tävlingar nästan varje gång och även blivit placerad många gånger. Hon heter Bella Nielsen från Lysekil. Det spelar ingen roll om man vinner eller blir placerad varje gång så är det resultatet och engagemanget som räknas för mig. Hon har gjort en superfin enkel halvuppsättning med blomdetaljer, tvinnat vissa delar och fina vågor i håret. Det jag också gillar att det är trendigt, i tiden och det ser ut att passa hennes hårtyp och ansikte,

En frisyr som många bär och en frisyr som går att bära vid varje tillfälle. Jag har koll på denna tjej, hon är grym och har ett enormt driv – det efterfrågas i denna bransch och det ska vår framtid.

Ni finner Bella: 

Instagram: LÄNK
Salong: Frisör Skapa i Lysekil

..

Nu kommer ”Veckans Utmaning” ta semesterledigt då många frisörer tar semester och vi är hellre ute i det fina vädret än att stå på salonger och svettas. I slutet på Augusti kommer jag dra igång igen och hoppa ni är lika taggade då. Jag vill tacka alla ni som skickat in så mycket fina bidrag och jag trodde inte att dessa tävlingar skulle bli så uppskattade. Kämpa på och ha en magisk sommar alla frisörvänner .

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack bästa Elin! Dina ord värmde otroligt mycket och tack för världens bästa blogg! Du inspirerar mig så mycket med dina fantastiska jobb!!

    Bella Nielsen 2015-06-20 18:17:12 http://www.frisorskapa.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!