Tips på ovanliga saker du kan använda i ditt hår

Vi vet att vi ska använda en viss hårprodukt för att få rätt resultat utav den men det finns faktiskt andra produkter som man kan använda för att göra ditt hår mjukare och mindre frissigt. Detta är ingenting som jag tycker man ska använda regelbundet eller istället för men väldigt bra om det krisar.

Här kommer några användbara tips.

IMG_0665

1. Handkräm är väldigt bra att använda om det krisar. Viktigt att man inte tar för mycket utan anpassa till din hårmängd och hårtyp. Här behöver det inte vara någon speciell utan ta det som finna hemma eller i handväskan. Jag vet att många killar använder handkräm eller bodylotion istället för hårvax för att få en mjuk känsla och att håret hålls lite på plats.

IMG_0669

2. Balsam fungerar lite på samma sätt men tänk på att balsam är väldigt återfuktande eftersom man egentligen ska skölja ur det. Ta en liten klick och dra igenom håret. Välj ett balsam som luktar godast, då får håret en härlig doft. Hela denna serie från Marc Anthony är en underbar sommarserie (länk).

IMG_0670

3. Olivolja har många olika egenskaper. Man kan smörja in kroppen, massera in i hårbotten och göra en kur som sitter i ca 2h innan man tvättar håret eller använda olivolja som vårdande hårolja som applicerad morgon och kväll. Jag älskar olivolja, har man det hemma så är man räddad.

IMG_0671

4. Vårdande läppbalsam har nästan alla i handväskan. Känner man att småhåren bara står upp och du blir tokig på dom, ta lite läppbalsam i händerna och stryk på. Om det blir för tjockt så kan du blanda upp lite med vatten i handen så blir det lättare att stryka på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Din blogg är min absoluta topp ett blogg, älskar den! Jag ska på festival på torsdag och skulle gärna ha lite tips på hållbara frisyrer (då man kan få räkna med någon regnskur eller två). Jag har gärna utsläppt hår och har tänkt att antingen våga håret eller locka. Vilket tror du ör mest hållbart och hur ska jag tänka vid fixering med spray och dyl.?

    Emme 2015-06-21 19:59:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!