Pagen har tagit över

pagehair-2

Jag kan bara säga att den korta pagen har tagit denna sommar med storm. Klippen blir kortare och blondare vilket är ju helt magiskt. Det är detta som är så roligt med mitt jobb, jag får klippa och färga så olika hår och alla vill förändra. Ena dagen så kryllar det utav långa svall och ena dagen är det korta svarta hår och isblonda lobs.

Men jag måste få visa er en underbar kund till mig som oftast alltid kommer upp här, hon är så galet snygg och ställer alltid upp på bild så känner att hon måste få vara med. Hon har en hår som växer så det knakar och är väldigt ljus i sig själv vilket gör att jag kan göra henne så pass ljus och kall utan att skada håret för mycket.

page

Vi har alltid klippt en lob på Johanna men denna gång ville vi göra ett ännu mer trendigt klipp – den trubbiga pagen. När vi var klara så kändes det så rätt och hon är redo för sommaren.

Tänk om man kunde passa i denna look, GAH. Men visst är hon snygg?

shorthair-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Elin
  Mitt hår blir alltid fult guldig efter ett tag när jag gjort slingor vill liksom ha en sån där isig kallt hår hur gör du snälla Med vänlig hälsning, Anna

  Anna 2015-06-30 13:28:45
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej! Du kan läsa detta inlägg: http://elin.damernasvarld.se/2015/01/03/varfor-blir-haret-gult/
   Lycka till 🙂

   Elin Johansson 2015-07-01 22:31:50
   Svara
 • Hej Elin!

  Jag har en fruktansvärt lockigt och frissigt hår som driver mig till VANSINNE. Känner mig alltid som ett ovårdat troll vad jag än gör. Nu har jag som många andra hittat till brazilian blowout och funderat seriöst på detta. Är det något som skulle kunna göra gott? För tillfället använder jag redken smooth lock serien och hårolja. Plattar jag håret håller det i knappt tre timmar sedan har jag fluff och tydliga korkskruvar igen.

  Tack för en fantastisk blogg, goa du!

  Noomie 2015-06-22 19:08:29
  Svara
  • Svar på Noomies kommentar.

   Hej du!
   Jag förstår dig till 100%. Det är så att har man så pass lockigt hår som du har så skulle jag sluta upp med att tvinga håret dit det inte vill. En Brazilian blowout är förödande för ditt hår och jag rekommenderar det verkligen inte. Att du har lockigt hår är för att du är gjort på det sättet, dina hårsäckar är vågiga vilket gör att du kommer aldrig få ditt hår att bli rakt. Självklart kan du platta och styla med värmeverktyg men det är den ända lösningen. Redken Smooth Look är en jättebra serie för att ”lugna” lockarna och frissigheten.

   Jag skulle släppa drömmen om ett rakt hår och ta fram det bästa i dina lockar, finn alternativ och var glad över ditt svall. Jag möter på allt för många som vill hugga av din högra hand för att få lockigt hår. Använd den hårvård du gillar, leave-in kräm och vårdande olja. Du kommer slita sönder ditt hår ju mer du tvingar det dit du vill, vårda lockarna istället och visa upp hur exotiskt och lyxigt det är med lockigt hår. Jag menar, Carrie Bradshaw vore ingen utan sina lockar. Stor kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-23 00:10:49
   Svara
 • Hej!
  Det där är en grym frisyr och jag har själv klippt av mitt hår pga slitage och inser att jag älskar min korta frisyr mer än min långa slitna look. Jag undrar dock hur du får till de snygga lockarna? Jag ser mest stökig ut då topparna har en tendens att stå rakt ut efter att jag har lockat håret. Jag upplever att det var betydligt enklare att locka mitt långa hår. Vore toppen om du kunde göra en video hur du lockar Johannas fina page!
  Tack för en grym blogg!

  Johanna 2015-06-22 17:55:21
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en inspirerande och grym blogg 🙂
  Jag är sugen på att köpa en locktång från GHD, och hittade en sida där man får med en värmehandske. Sidan heter waxandvelvet, en sida jag aldrig har hört talas om. Är det samma som gäller värmeverktyg som med schampo? Att man ska vara lite tveksam om priset är för bra för att vara sant, eller säljs det inte så mycket värmeverktyg med fejkat märke? 🙂
  Kram!

  Jennifer 2015-06-22 16:27:47
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer!
   Men vad roligt, tack 🙂
   Ja men självklart, det är den bästa tången. Jag har aldrig hört om den sidan, jag rekommenderar alltid att köpa från säkra sidor. Ibland kan det vara så att det är fel på tången, du får ingen tång alls när du har betalat den eller liknande. Det är som vilken produkt som helst man köper på nätet, man ska vara försiktig och det finns alltid en svarta marknad för alla produkter. Jag rekommenderar dig att köpa en tång hos en etablerad hemsida eller hos frisörsalonger. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-23 00:13:26
   Svara
 • Nämen underbara Elin vad fin du är!!! 🙂 Såklart jag ställer upp åt dig, svårt att inte låta bli när du skriver så fina saker om en. Puss på dig!! <3
  Vi ses väl i dimman!! haha 🙂

  Johanna 2015-06-22 14:56:04
  Svara
 • Så galet snyggt 😀 Personligen är detta den frisyr jag trivs som bäst i 🙂 MEN, hur gör du när du för att få till denna styling? Jag försöker och försöker men oftast så blir lockarna för ”hårda” eller så blir det alldeles för mycket ruffs.
  Tack för en fantastisk blogg Elin, alltid lika kul och inspirerande att kika in här!

  Elin 2015-06-22 13:26:08
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!
   Tusen tack, gud vad rolgit att du kör detta klipp. Jag ska fråga Johanna om jag kan låna henne för en tutorial så kan jag visa hur jag stylar hennes look 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-23 00:15:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!