Tips för torra hår på resan

IMG_0512

Så här på sommaren så älskar jag reseförpackningar. Man vet aldrig vart man ska eller har man planerat att åka utomlands. Dom flesta riktigt bra hårvårdsmärken har resestorlekar som går jättebra att ta med sig på semestern. Ska man bara vara borta en helg eller lång-weekend så kanske man bara tvättar håret en gång, eller två på resan och då passar dessa jättebra. Sen tar stora flaskor plats och dom väger betydligt mycket mer, reser man endast med handbagage så från man ta med sig 100ml flytande vätska, dessa små innehåller 50ml var – perfekt.

Jag testade Joico Moisture Recovery – Shampo och balsam igår och jag tyckte väldigt mycket om dom. Jag har alltid gillat Joico´s K-Pak serie men det är också bara den ända jag testat från Joico tills nu då.

Doftar gott, bra i konsistensen och håret blir jätte mjukt – perfekt för torra hår. Det som också är bra att även fast ni gör slut på dessa små förpackningar på resan så spar burkarna och fyll på med schampo från dina stora flaskor hemma till nästa resa.

IMG_0520

Ni finner dessa hos frisörsalonger samt så hittade jag endast hos Bangerhead reseförpackningar (LÄNK). Oftast får man dessa små rackare till salonger och är man snäll så brukar frisörerna skicka med dessa gratis.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har så torr hårbotten elin 🙁 vad ska jag göra åt det? Mitt hår blir som smör snabbt och jag försöker ändå bara tvätta håret 2 g veckan och sen använda torrschampoo men känns inte som det är så bra för torr hårbotten. Vad säger du?
  Kramar <3

  Louise 2015-06-24 14:08:57
  Svara
 • Hej Elin! har väldigt grovt tjockt + lockigt hår! (perfekt kombo..not). Håller på och försöker spara ut det, men lockigt hår är ju som sagt väldigt skört och torrt, använder dermorganic + redken diamond oil. Funderar på att göra olaplex som en behandling bara igen färg eller så. Tror du det kan hjälpa mina torra lockar på traven så det blir enklare att spara ut dem? Tacksam för svar! Kram Olivia :)<3

  olivia 2015-06-24 13:24:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!