Vad är detta?

För några månader sedan var jag och fick håret fönat hos Björn Axén, det kommer ni ihåg va? Jag fick testa en del produkter som jag tyckte mycket om. MEN, i helgen så skulle jag använda Björn Axén’s Argan Oil igen och fick uppleva en väldigt konstig upplevelse. Har jag blivit färgblind eller vad har hänt?

DSC_0242

Denna bild publicerade jag den 28 april och oljan är gul/orange som vanliga argan oljor är. Ren argan olja är verkligen mörk orange och är argan olja inblandad i en produkt så blir den ljus gul (beroende på märken och mängden argan olja). 

MEN ALLTSÅ KOLLA DETTA?

IMG_0724

Oljan är genomskinlig? Jag har skakat, pumpat och verkligen genomskådat denna flaska och jag kan inte förstå vad som hänt? Har argan-oljan bara ”försvunnit från flaskan”? Oljan ser liksom grumlig ut och konsistensen är typ ”krämig”. Jag har haft denna i badrummet hela tiden och använd den ibland, då har jag inte riktigt tänkt på detta förens NU.

Detta är ett mysterium och jag är väldigt splittrad!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag säljer 100% arganolja direkt från Marocko och vet efter erfarenhet att detta beror på att mängden arganolja är så pass liten att med tiden suger de andra ämnena åt sig oljan 🙂 inte svårare än så

  Lovisa 2015-06-26 21:48:45
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Tack för ditt svar 🙂 precis vad jag har försökt söka och ta reda på. Oftast innehåller dessa typer av oljor så liten mängd argan så det är ett skämt. Moroccanoil tex innehåller knappt 2% argan och därav marknadsförs som arganolja vilket är fruktansvärt mot konsument. Tack för din info 🙂

   Elin Johansson 2015-06-26 21:51:49
   Svara
 • Jag skulle ringa Björn Axén (företaget) och fråga dem vad detta beror på. De borde ju ha koll.

  Agnes 2015-06-25 21:04:44
  Svara
 • Kan det inte bli så när den kommit i kontakt med värme? Alltså om den har stått mot en lampa eller så.. 🙂

  Rebecca 2015-06-25 20:25:02
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga som jag hoppas du kan ge svar på! För 8 månader sen fick jag barn och sen dess har jag fått en lugg på köpet! Inte en sådan jag klippt själv utan i form av små ”bebishår” vid pannan vilket inte är så snyggt. Försöker lägga dem åt sidan bakom mitt hår men de åker alltid tillbaka och nu stör jag mig så på dem och undrar vad jag ska göra? Klippa bort det eller låta det sparas ut? Är nog inte ensam om detta problem 😉 Vore tacksam för svar 🙂 kram

  jessica 2015-06-24 23:37:02
  Svara
  • Svar på jessicas kommentar.

   Hej Jessica!
   Tyvärr så går det inte att göra någonting åt det. Det är priset du får ta när man får barn. Mitt tips är att spara ut allt småhår, hårspännen och diadem kommer bli dina bästa vänner. Lycka till 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-26 23:21:23
   Svara
 • Precis samma sak hände med min också!!

  Lina 2015-06-24 21:35:37
  Svara
 • Har varit med om exakt samma sak! Trodde nästan att jag inbillat mig, men då vet jag att det inte va så. 🙂

  Therese 2015-06-24 20:39:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!