Tips på bröllopsfrisyrer

Hej mina vackra följare!

Sommarmånaderna är verkligen populärast att gifta sig och därför tänkte jag ge er lite tips och inspiration om hur jag tänker kring bröllopsfrisyrer. Jag tycker att man inte ska ”klä ut sig” när man gifter sig. I mångas huvud är det standard att man ska ha en stram uppsättning och en bakelse till klänning bara för att man ska gifta sig.

Jag tänker att jag vill se ut som mig själv, uppklädd och visa den bästa sidan utav mig själv inför min blivande man och inför släkt/vänner. Idag är det trendigt att vara sig själv, man ska förfina sina egna drag och använda sig utav det man har själv. För mig är detta fantastiskt för det finns inget vackrare att en brud/kund känner sig så vacker och tillfreds med sig själv.

Strunta helt i vad andra tycker utan skriv ner vad just DU gillar med ditt utseende, vilket tema ni ska ha på bröllopet, hur ska klänningen se ut och vilka blommor ni ska ha. Kombinera allt detta och då kommer du få fram en röd tråd och planeringen blir så mycket enklare.

Hoppas ni tycker om denna inspiration!

1 2 3 5 6 7 8 9 10 11

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Wow, supernyggt med hästsvans med mycket volym, tycker jag! 🙂 Jag gillar även nr 2 – ”messy bun” med blommor i. Kan du snälla recensera Maria Nilas produkter? Tack för en bra blogg!

  Anna 2015-06-26 10:07:48
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Eller hur, jag älskade den också 🙂 Du kan söka på Maria Nila i sökfältet så har jag skrivit om deras produkter förr, annars kan jag göra ett inlägg nästa gång jag testar någonting från dom. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-26 23:14:30
   Svara
 • Snälla kan du inte göra en del 2 med lobs och bobs också? 🙂 kram!

  nikolina 2015-06-25 18:30:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!