Från långt till kort

FullSizeRender-5

 

Detta är min fina kund Malin. Denna makeover gjorde jag för längesedan. Hon var då trött på hennes långa och livlösa hår. Hon var verkligen i behov att ändra på hårfärgen och då kom hon verkligen rätt. Jag älskar att göra makeovers och heltförändra, göra looken på mitt sätt och tillsammans med kunden skapa ett helt nytt självförtroende.

I veckan så var Malin tillbaka och chockade mig igen, hennes förslag var – kort lob och en skarpare ombre. Jag gapade lite och brast i lycka, JAAA! Det ska vi göra. Men en lång konsultation senare så valde jag att klippa en lob, färga en mörkare bottenfärg, skiftande längder och ett trubbigt klipp.

Här ser ni resultatet och Malin blev ju helt magiskt vacker. Det var hon självklart innan också men denna look förändrade mycket och en ny tjej kom fram. Bort med allt hår och fram med den fina tjej som doldes bakom.

makeover

Före & Efter

makeoverblonde

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Vad tråkigt jag som verkligen vill gå till dig

  Eva 2015-06-30 19:48:03
  Svara
 • Hej tar du emot nya kunder på salongen? Mvh Eva

  Eva 2015-06-27 23:00:52
  Svara
 • Hittade din superbra youtubekanal för första gången igår och senare på eftermiddagen gick jag på en gata jag aldrig gått på förut och fick syn på dig inne på en salong:) roligt sammanträffande tyckte jag

  Marie 2015-06-27 11:08:20
  Svara
 • så bra!,Det blev ursnyggt,fin färg och klippning.

  Veronica Karlsson 2015-06-26 20:51:52
  Svara
 • Jättesnyggt! Och ångrar man sig så är det ju bara att spara ut igen. 🙂

  Helena 2015-06-26 15:42:48
  Svara
 • Skulle aldrig i hela mitt liv klippa av ett sådant vackert, fylligt hår…Ovanligt med långa tjocka hår och jag tycker faktiskt att man sticker ut ur mängden med ett långt svall. Första två bilderna är mina favoriter, har suttit och kollat på dem ett tag nu he he…:)

  Majsan 2015-06-26 15:22:33
  Svara
 • Såå fint!

  Isabelle 2015-06-26 14:37:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!