Tips för torrt och skadat hår

ÄNTLIGEN!!!!

Ni förstår inte hur glad jag är att denna produkt har kommit till Sverige. För kanske ett halvår (år) sedan så hittade jag denna produkt på en amerikans sida och jag har väntat och längtat att få sätta tänderna i denna produkt. Mina förväntningar var skyhöga just för att Altarna Caviar är ett utav det lyxigaste märket inom hårindustrin, alla produkter levererar och har alltid legat mig varmt om hjärtat.

Så i början på veckan så fick jag ett efterlängtat bud och denna produkt låg i. Ni förstår inte, lycka. Vad pratar jag om undrar ni säkert nu?

ALTERNA CAVIAR ANTI-AGING OVERNIGHT HAIR RESCUE

IMG_0737

Detta mina hårvårdande änglar är en dunderkur för torra, färgbehandlade och skadade hår. Jag har en väldigt torr hårbotten och jag använde denna en gång och helt seriöst så har min hårbotten aldrig sett vackrare ut kan jag säga. Med naturliga proteiner och aminosyror som reparerar håret inifrån samt Lipider som ger håret glans och elasticitet.

Hur använder man denna produkt?
– Du applicerar produkten i torrt hår innan du ska gå och lägga dig – jag masserade in i hårbotten och längderna. Kamma igenom håret och gör en lös fläta. Gå och lägg dig och låt produkten göra jobbet. På morgonen så tvättar du håret som vanligt. Grattis till ditt nya hår!

Vad tycker jag? 
– Som ni läste i min pampiga inledning så har förväntningarna varit skyhöga för mig. Jag älskar doften på alla Altarna Caviar produkter, dom doftar rätt mycket men otroligt fräscht och den doften håller i sig i håret även efter.

– Konsistensen är som en mjuk leave-in kräm vilket jag tycker om, gillar när inpackningar är lite lättare i konsistensen.

– Jag tycker att flaskan är för liten. Den innehåller alltså 100 ml och eftersom man applicerar produkten i torrt hår så går det åt mycket. Produkten är framtagen för torra och skadade hår, dessa hår är väldigt törstiga så för att verkligen ge håret vad det behöver så behövs det mycket mängd produkt.

– Jag tänker inte säga att priset är rätt saftigt. Men eftersom den endast innehåller 100ml för ca 500kr så kan jag faktiskt tycka det är mycket.

MEN, ni som känner mig vet att jag tycker att resultatet är det viktigaste för mig. Håret blir verkligen magsikt!! Det är inget snack om att denna produkt slår alla inpackningar med hästlängder. Min älskade hårbotten älskade denna, mina solblekta toppar älskade denna och då låter jag min plånbok älska denna också i framtiden.

IMG_0738

Denna rackare blir din för ca 500 kr och finns HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej igen och tack för svar!
  Jag har testat två gånger igen och produkten är så bra som du sa. Jag kanske inte hade skakat den tillräckligt eller så var mitt hår inte mottagligt just då, det har ju varit lite solskadat i topparna. (Har en brun soft ombre så topparna bleks fort i solen) Använde Living proofs schampo och balsam efter Alterna Caviar och nu känns håret friskt igen – Tack för bra tips! Många kramar Sara!

  Sara 2015-07-30 10:27:50
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej igen Sara!
   Men vilken kämpe du är 🙂 super!!! Living Proof är också väldigt bra produkter så perfekt kombo. KRAM

   Elin Johansson 2015-07-30 14:21:20
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag beställde denna produkt direkt när jag såg ditt inlägg då den verkade fantastisk men jag testade den igår och tvättade håret som vanligt men nu känns mina toppar som tuggummi och det är svårt att ens kamma håret. Mitt hår är inte speciellt slitet, har många fina hårstrån och medellångt hår, har en brun soft ombre och klipper mig var 6:e vecka – jag är oerhört noga med mitt hår. Tror du att jag behöver testa fler gånger eller gör jag fel i applicering?

  Tog i produkten i torrt hår – där håret är slitet och kammade igenom, gjorde en fläta och sov på det. Schamponerade ut det imorse och nu sitter jag med en risboll till hår. Tänk tuggummikänslan.

  Även om du kanske inte alls vet vad orsaken är (med tanke på att du inte vet mitt hår) så uppskattas det med tips på vad det kanske skulle kunna vara 🙂

  Älskar din blogg och har bara fått bra tips så det här är absolut ingen ”kritik” utan bara jag som vill ha ditt råd 😀 Tacksam för svar!

  Sara 2015-07-08 10:17:48
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara!
   Men vad konstigt, verkligen konstigt. Jag vet inte vad orsaken kan vara, antingen produktfel på just din produkt – köpte du den från en bra sida? Eller så kanske den produkten inte passade just ditt hår men du verkar göra alla rätt så det är jättekonstigt. Använde du balsam efter schampot? Pröva att applicera mycket utav produkten i hela håret, fläta och sov. Schamponera och avsluta med balsam. Sedan fönar du håret som vanligt. Håret ska INTE bli risigt, så måste det vara något fel på produkten – hör av dig till sidan i sånt fall. Lycka till nu <3 kram elin

   Elin Johansson 2015-07-10 06:44:50
   Svara
 • Hej Elin
  Låter som en underbar produkt så jag klickade hem en igår efter att ha läst ditt inlägg när jag ändå skulle beställa en ny plattång (även där inspirerad av dig blev det en GHD med bra rabatt). Tittar man på videon till mask så rekommenderar de användning 2-3 ggn i veckan men så ofta vill ju inte jag tvätta håret, vad tycker du känns rimligt – hur ofta bör man ta in denna i sin tvättrutin? Jag försöker ju att klara mig på en – Max två tvättar per vecka. Använder oxå Maria Nilas färgbomb nån ggn då o då för att få bort varma toner samt vanliga inpackningar regelbundet – hur ofta hade du lagt in denna i schemat?
  Tack för all inspo o hoppas du får en riktigt härlig sommar // Anna

  Anna 2015-06-29 21:27:02
  Svara
 • Nu är jag ifs en random men tycker du ska kolla på hair talk extensions, tyvärr lite dyrare än övriga metoder men faktiskt väldigt skonsam och smidig om man är tunnhårig 🙂 om man får de rätt isatt såklart!

  Emelie 2015-06-28 19:44:46
  Svara
 • Okej, ska ta och köpa den. Tack så jätte mycket för svar. =)

  aa 2015-06-28 18:31:32
  Svara
 • Vi har haft den på salongen i flera år:)
  Håller med dig, den är fantastisk. Mer uppmärksamhet åt alterna.
  Mina kunder läser din blogg;))

  Hilda 2015-06-28 16:32:56
  Svara
  • Svar på Hildas kommentar.

   Men vad konstigt, alla har haft den utom jag. Har letat och kämpat för denna produkt i flera månader 🙂 Men tack ändå, haha. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-06-28 16:36:59
   Svara
 • Jo vi har haft denna mask i ett & halvt år ungefär

  pernilla 2015-06-28 13:15:55
  Svara
 • Alterna har ju funnit i flera flera år i Sverige? Även den masken

  Erika 2015-06-28 11:39:18
  Svara
 • Jag har tunt fint hår som är lite nött och skadat av styling, hade tänkt fråga om Olaplex utan att bleka eller färga håret vore något för mig men nu läser jag om denna produkt och blir lite undrande vad jag ska satsa på. Har inte råd att köpa bägge och testa mig fram, vore tacksam för råd?

  aa 2015-06-28 01:14:03
  Svara
 • Kan produkten användas över torrschampo så man kan använda den ”den sista dagen innan” man tvättar håret? ps, tack för en grym blogg!

  Sandra 2015-06-27 16:17:35
  Svara
 • Älskar hela alterna serien

  emma 2015-06-27 14:12:30
  Svara
 • Hej Elin! Jag har genetiskt väldigt tunt och kort hår. Jag har hela mitt liv velat ha långt hår men det slutar växa vid några cm under axlarna. Jag skulle väldigt gärna sätta i löshår av någon typ. Vet du vilken sort man ska välja om man har riktigt tunt hår utan att det blir ett dåligt resultat ? Tacksam för svar 🙂

  Hanna 2015-06-27 13:16:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!