Nu är hon fulländad

IMG_0801

Här har vi henne – Annica Englund. Nu har hon äntligen fått sitt nya svall!

På både min och Annicas blogg/Instagram har det varit blandade kommentarer om ni tyckte bäst om det korta eller det långa håret på Annica. Jag ska vara helt ärlig och säga – JAG VET INTE ENS SJÄLV. Jag tror jag endast älskar att göra förändringar, jag är splittrad ska jag säga. Hon passar så otroligt bra i det korta men jag känner igen mig för det var samma sak när jag tog ut mitt löshår. Det är en viss känsla att få detta svall på tre timmar och valmöjligheterna blir oändliga.

IMG_0789

IMG_0820 IMG_0786

Här har vi Annicas korta hår (: Vad tycker ni? Kort eller Långt hår?

IMG_0694

annicaenglund

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Hej!
  Chansar och hoppas att du svarar här!
  Hur får man som privatperson får tag i glorious löshår i Sverige/Stockholm? Känns som en djungel och alla har självklart den bästa kvalitén.. Vart skulle du rekommendera att köpa ifrån?

  Ha en toppendag!

  Mvh Frida

  Frida 2015-07-30 17:25:03
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida!
   Tyvärr så måste man vara frisör för att beställa Glorious löshår. Man måste vara utbildat för att kunna beställa och sätta i, det är en säkerhet märket har. Ja det förstår jag, men jag skulle rådgöra med din frisör vilket löshår som passar dig bäst – oavsett om du ska köpa clips.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-02 23:23:15
   Svara
 • Hon skrev inte ens att det såg fake ut- hon skrev att man ser att det är löshår, vilket det ju är?

  ida 2015-06-30 11:20:32
  Svara
 • Man får tycka vad man vill men jag hade nog också blivit sur om nån sa till mig ”varför har du gjort si eller så? Det var inte direkt en fråga utan mer ett påstående att Elin gjort på ett sätt (som dessutom inte stämde).
  Sen tycker jag dock att man kan skriva vad man tycker på ett konstruktivt sätt men är man inte frisör själv kanske man inte Heller har superkoll på hur man gör vissa saker.

  ErikaJ 2015-06-29 22:54:41
  Svara
 • ser du inte det kritiska i det inlägget är du totalt handikappad?!
  Hon skriver ju typ att hon har gjort ett dåligt jobb med löshåret?!
  Haha. Jag har inte sett någon göra så fint jobb som Elin !

  Tack för bästa bloggen!

  Anna 2015-06-29 21:39:07
  Svara
 • Håller med vad elin tog i det var inte trevligt o helt onödigt.

  maria 2015-06-29 21:33:57 http://spray
  Svara
 • Va??? Medgörlig o diplomatisk vänligt ton o sunt förnuft behöver
  vi alla ha jag äldre än dej men måste säga att även yngre o äldre
  personer j känner är ödmjuka o det brukar du vara med men skriva
  så där hade du en dålig dag som du tog i.

  maria 2015-06-29 21:31:13 http://spray
  Svara
 • Hon kritiserade inte utan undrade bara !!

  maria 2015-06-29 21:27:21 http://spray
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Jasså? Hon skriver att håret ser fake ut och varför jag inte gjorde si eller så. Skulle någon säga det till mig face to face så skulle jag inte direkt stå och le och tacka för kommentaren utan jag skulle sagt till: precis det gör jag här. Det är precis samma sak, ni som är så sjukt bittra här: kan inte ni skicka ett klipp och säg dom negativa kommentarerna. Min snapchat går det bra att skicka till, så får jag se vilka ni är och så kan vi diskutera där.

   Elin Johansson 2015-06-29 21:45:23
   Svara
 • Nu på dessa bilder är färgen perfekt! Den såg för grå ut på första bilderna. Självklart långt hår!! 🙂

  Annika 2015-06-29 20:30:43
  Svara
 • Fast Elin, vadå kritisera? När jag läser tjejens kommentar ser jag bara en fråga. Hon är väl kanske ny här på bloggen och inte frisör själv? Hon frågar trevligt om HON tänker fel och vill bara veta hur DU tänker. Sista meningen i ditt svar är i en så tråkig ton. Du behöver ju inte se alla andras åsikter/frågor som kritik? Alla kan ju inte tycka att du är en ”hårgud” 😉 Ha en bra dag Elin!

  Josefin 2015-06-29 18:41:06
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Jag är rätt trött på att hela tiden vara så medgörlig och diplomatisk. Om ni får säga åt mig vilken ton jag ska använda eller hur jag presenterar saker så lär även jag få säga till. Jag är människa jag med som alla andra. Jag har aldrig utgett mig för att vara någon ”hårgud” som alla tar upp här, vet inte riktigt vart det kommit ifrån. Har man inget positivt att kommentera så kommentera inte alls.

   Elin Johansson 2015-06-29 19:21:51
   Svara
 • Sjukt snyggt!! MEN varför väljer du endast en färg på löshåret? Man ser ju att det är löshår.. Varför blandar du inte in lite av det mörka som du lagt i hennes hår? Det är ju samma med ditt löshår? Eller tänker jag helt fel? Undrar bara hur du tänker:)

  Jenny 2015-06-29 14:04:59
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Tack! Men om du tycker det ser så fejk ut så kan jag upplysa dig om att Annica har 4 olika nyanser utav blont som löshår plus har jag byggt upp Ombre färg i underhåret med löshår. Sen om jag skulle blanda lika mörkt som hennes Ombre i längderna så blir hon randig eftersom löshåret är mer pigmenterat. Sen ska topparna vara ljusast eftersom det är en OMBRE! Så kritisera inte innan du vet precis vilken teknisk form jag gjort.

   Elin Johansson 2015-06-29 14:17:44
   Svara
 • Är det bara jag som inte kan kommentera under andras inlägg? Man trycker svara men det hamnar ändå längst ner.

  ErikaJ 2015-06-29 11:45:39
  Svara
 • Hej Elin! Asså du har ju världens bästa blogg och jag bara älskar allt du gör!! Jag har en fråga till dig som jag hoppas du kan svara på. Jag har ett ofärgat varmt guldblont hår och skulle vilja använda en färgbomb från Revlon för att ge lite lyster till mitt hår. Min fråga är alltså vilken färg (nummer) du rekommenderar. Tack för en superbra blogg!

  Emmy 2015-06-29 00:00:18
  Svara
 • Långt hår är snyggt om man vet att det är äkta, annars kan ju liksom alla gå o sy in det. Därför var det kortare snyggast. Min åsikt bara 😉

  malin 2015-06-28 23:58:08
  Svara
 • Tycker kort hår då syns ögonen o läpparna mera mvh maria.

  maria 2015-06-28 23:26:51 http://spray
  Svara
 • Absolut kort på henne, riktigt snygg längd också på hennes naturliga hår!

  Sara 2015-06-28 22:03:12
  Svara
 • Kort hår! <3 Även om det är snyggt nu också!

  Rebecca 2015-06-28 21:08:06
  Svara
 • Båda är fina men personligen är jag lite trött på långa löshår för det känns som om alla har det. Så opersonligt på nåt sätt.

  ErikaJ 2015-06-28 19:45:47
  Svara
 • ingen chans att man kan boka dig för tid inom det närmaste halvåret? jag hittar ingen frisör som är tror sig kunna färga mitt naturliga mörka hår till den blonda ombre nyansen jag vill och de försöker alltid att övertyga mig att välja annan nyans vilket jag anser är riktigt tråkigt då de tar mkt betalt för att vilja färga mitt axellånga mörka hår 🙁

  annika 2015-06-28 19:43:29
  Svara
 • Kort!!

  Natalia 2015-06-28 19:26:18
  Svara
 • koooooooooort utan tvekan!!

  Josefin 2015-06-28 18:58:07
  Svara
 • Åh vad fint!
  Jag har en fråga, eller rättare sagt två:
  – Jag såg din video om hur man sätter upp håret i en snygg ”bulle” om man har lite smutsigt hår. Jättebra! Men mitt hår är lite längre än ner till axlarna, tjockt och alltid mjukt/lent. Det går åt väldigt mycket hårspray när jag sätter upp det och det sliter. Finns det något bra produkt som ger håret textur?
  – Jobbar inom vården och måste ha uppsatt hår. Kan du tipsa om enkla håruppsättningar? Vore roligt att variera med något mer än hästsvans, donut och flätor

  Victoria 2015-06-28 16:28:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!