Enkel uppsättning på mellanlångt hår

Att komma på en uppsättning för mellanlångt hår är inte enkelt alla gånger. Vi tror att vi måste ha långt hår för att kunna sätta upp håret men det är fel. Med små och enkla medel så går det hur smidigt och enkelt som helst att sätta upp håret.

I denna video visar jag med hjälp av ett blommigt hårband sätter upp en romantiskt och somrig uppsättning.

IMG_3855

Tips: Det är väldigt smart att håret inte är nytvättad utan helst två-tre dagar efter tvätt. Locka igenom håret lite slarvigt och använd en texturgivande volymspray för att få stöd för frisyren.

IMG_3849

Hoppas ni gillar videon och ett stort lycka till och jag hoppas ni bär upp vackra frisyrer i sommar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  Din blogg är min Bibeln gällande hår! Jag har en fråga som jag hoppas du kan ge mig svar på. Petra marklund är, enligt mig, världens snyggaste kvinna med sitt korta hår som hon har just nu, vill väldigt gärna klippa så! Men jag undrar hur du tror att det skulle passa på en som har ett ansikte som lutar mot det runda håller? Kan den frisyren få en att se rundare ut?

  Vore så fint om du kunde svara! Massa kärlek från en trogen läsare

  Agnes 2015-06-29 23:00:04
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej Agnes!
   Men gulle dig, tack.
   Ja men visst är hon, galet snygg. Men absolut, klart du kan. Hör med din frisör vart ni ska sätta längden, man vill inte att längden slutar där man är som bredas i ansiktet. Jag tycker det är snyggast att längden slutar 2-3 cm under käkbenet och något längre framparti för en slimmande effekt. Men det där får du hjälp med hos din frisör, åh vad roligt. Lycka till <3

   Elin Johansson 2015-07-01 22:34:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!