Brun sommar ombre

IMG_4649

Det har varit mycket blondiner så sistone och det är förståligt – det (är) sommar. Men jag har mina guldklimpar som håller sig till dom mörkare regionerna, här är en utav dom. Sandra och jag har varierat hårfärg varje gång med enkla medel och denna gång tyckte båda att färgen var riktigt snygg och hon kämpar mot ett friskare och längre hår. Så jag valde att mörka ner Ombren, använda mig utav dom ljusa partier jag slingade förra gången (så jag slipper bleka denna gång). Tona ner allt i en mer beige, guldig mocca-ton och en ny bottenfärg. Sedan klippte jag igenom håret, 1.5 cm ungefär och en styling med GHD Curl Wand 28-33 mm som ger en messy känsla och passar väldigt bra till Sandras uppklippning.

Någon annan som gått mörkare till sommaren?

PS: Det är faktiskt så att alla mörka färger skiner upp i solen så vackert på sommaren och till en solbränna så är en brun hårfärg en dröm att bära. 

IMG_0002-2

Om man vill addera lite mer volym så är min favorit denna underbara spray, mer info HÄR. Finns att köpa hos utvalda frisörsalonger (ej internet).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jättefint!
  Jag ska till frisören nästa vecka för att färga en mörkare brun ombre. Hör hela tiden att det är onödigt att jag gör det eftersom håret bleks i solen. Men ska även införskaffa mig en solhatt ifall det kanske hjälper!
  Älskar din blogg Elin, du är så duktig!

  Sofia 2015-06-30 23:08:02 http://sofiaaulldahls.blogg.se
  Svara
 • fint! Tänkte även fråga om du fortfarande använder by terry concealern? Vad tycker du om den?

  Sandie 2015-06-30 22:00:01
  Svara
  • Svar på Sandies kommentar.

   Hej!
   Nej, jag använder en annan just nu. Det kommer komma upp ett inlägg om vilket smink jag använder. Men By Terry är helt magsikt bra 🙂 En utav dom bästa jag använt. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-01 22:30:52
   Svara
 • Jättefint! 😀
  Färgade från blont till ljuslila, vet inte om det räknas! 🙂

  Nora 2015-06-30 21:28:58
  Svara
 • har en Bob med lite blonda slingor och en brun grundfärg. Men trivs super bra i det

  Evelinn 2015-06-30 21:12:37
  Svara
 • Varm och fin färg.
  Jag kan tyvärr inte ha ombre för jag förknippar det med att jag har fett hår. Däremot är det fint på andra.

  ErikaJ 2015-06-30 20:50:24
  Svara
 • Hej! Såg i en frågestund du hade haft tidigare att någon frågade om kerastase eller redken var bäst och då skrev du ”redken helt klart!”. Jag blev lite nyfiken på varför du tyckte det? Jag köpte precis kerastase resistance bain de force eftersom en väldigt duktig och erfaren frisör rekommenderade den för mig. Jag såg efteråt att den innehåller sulfater och har för mig att det ska vara dåligt för håret, stämmer det? Det var ett väldigt dyrt schampoo så känns surt nu om det är dåligt :/ vet att du har skrivit bra om kerastases produkter också så blev nyfiken på varför du tyckte redken var så mkt bättre då 🙂 hoppas på svar!

  Linn 2015-06-30 18:52:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!