Tips på bra hårsnoddar

IMG_0857

Jag var och shoppade lite inför min USA resa på fredag och jag har tipsat om detta för längesedan men vill gärna ta upp det igen. Var inne på BikBok och köpte nya jeans mm och varje gång jag ska betala så säger expediten självklart ”vill du har några nya tofsar?”. På något vis så säger jag alltid ja och tar två paket för 19 kr – varje gång. Fast jag har 100 tofsar hemma och jag kan köpa storpack från frisörgrossist men jag tycker faktiskt dessa är väldigt bra.

Billiga och mjuka vilket jag tycker är viktigt. Men framförallt så är det ingen metallplatta på snoddarna vilket gör dom skonsammare. Så är ni inne på BikBok så köp dessa, riktigt bra budgetfynd.

DOCK: Dom håller inte så länge, dom slits rätt fort i ”skarven” men äsch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Apoteket har också snoddar utan metall, finns både tjocka och tunna, svarta och färgglada! Dessa har aldrig gått sönder för mitt tjocka ostyriga hår! Annars är jag som du, så lätt att ”lura på” mig grejer när de i kassan frågar.

  Mli 2015-06-30 22:42:55
  Svara
 • Använder endast dessa snoddar! Köper varenda gång jag handlar kläder på bikbok 🙂

  Lina 2015-06-30 22:39:13
  Svara
 • isf rekommenderar jag vero modas hårsnoddar. lite tjockare, också utan metallplatta, går ej sönder och töjs inte ut. har testat många men dessa är fan livet

  m 2015-06-30 22:25:35
  Svara
 • Tips, likadana utan metall har Babyliss (finns på en del apotek och på nätet)och de håller spänsten betydligt bättre. Köpte förr på BikBok och Glitter men de från Babyliss är såå mycket bättre. Gillar inte är de tappar spänst.

  Helena 2015-06-30 21:37:20
  Svara
 • Finns på h&m också!! I varje färg, det som passar din hårfärg bäst! Blonda, bruna eller svarta

  Elin 2015-06-30 16:44:27
  Svara
 • Älskar dem med! Mitt problem är dock inte att dem går sönder utan mer att den töjs ut så pass så efter ett tag har dem tappat formen och är oanvändbara.:p Men det är fine iomed att man alltid har extra kvar.:p

  A 2015-06-30 12:41:19
  Svara
 • jag brukar använda mina barns som är från hm, hihi

  Diana (La Madre) 2015-06-30 10:24:25 http://lamadre.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!