Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips för brunetter som vill bli ljusare till i sommar

Hej bästa ni!

Jag är fortfarande inne i min brunett-period och vill verkligen visa och ge er några enkla tips på hur ni som är brunetter kan ljusa upp era hår men ändå vara mörk. Det kan vara den snyggaste hårfärgen jag vet och det är mycket enklare än vad man tror. Många tror att håret ska bli orange och slitas för mycket. Absolut det stämmer, anledningen är att frisören använder för stark blekning, låter färgen sitta i för länge och inte arbetar med olika nyanser – SAMT så måste man nyansera håret efteråt så man får den där extra glow-effekten.

Jag har satt ihop lite bilder och jag hoppas ni uppkattar tipsen!

3 2 1 7 6 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Jag vill sååååååh gärna ha ett sånt hår som på de bilderna!
  Dock är jag rätt ljus, cendré, men vill verkligen ha lite mörkare och allra helst slippa en skarp utväxt. Hur går jag bäst tillväga? Slingor? Spara ut och färga Ombre? Mitt hår växer som ogräs, men det sliter också mycket när jag färgar. Speciellt på sommaren när det också blir blekare. Vill ju ha ett mörkt och friskt hår..
  tack för en fantastisk bra blogg! ❤

  Victoria 2015-07-02 12:09:32
  Svara
 • Hej! Vi satt och diskuterade på jobbet idag över att några av oss får fett hår redan en dag efter tvätt.. Då säger en tjej att hon brukar ha i torrschampo i hårbotten på blött nytvättat hår. Enligt henne så skulle hennes hår bli mindre fett av det. Kan det verkligen stämma? ☺️ Tänkte om du testat eller hört nåt om det?

  Marie 2015-07-01 21:44:49
  Svara
 • Hej Elin! Vet att du får en miljon frågor men vet ingen annan att fråga. Jag har köpt en färgbomb till mitt röda hår. Ska man använda den efter tvätt med schampoo pch balsam eller innan? Hittar inget svar någonstans.

  Alice 2015-07-01 21:41:11
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice!
   Självklart kan du fråga mig, det bloggen är till för 🙂
   Du schamponerar håret som vanligt, handdukstorka håret, applicera färgbomben i hela håret. Låt verka i minst 5 minuter och sedan sköljer du ut som vanligt och avslutar med balsam. Lycka till!

   Elin Johansson 2015-07-01 22:25:58
   Svara
 • Nu i sommar är vi ju väldigt mycket i solen och mitt hår blir väldigt torrt. Har du några tips som kan göra att man sköter det bättre? vad ska man undvika? Lite do’s and don’ts kanske?

  Kajsa 2015-07-01 11:50:07
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej du! Klicka in på detta inlägg:
   http://elin.damernasvarld.se/2015/06/03/overbehandlat-har-lat-haret-ta-semester/
   Eller så kan du söka på sol eller sommar i sökfältet på bloggen.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-01 22:28:35
   Svara
 • Hej Elin hur skulle du göra om någon kom in till dej och va lite för ljus och ville tona ner det lite med ljusbruna slingor ? Jag va hos frisören och hon sa att hon skulle göra bruna slingor uppifrån och på längderna ( kanske förklarar dåligt ) Jag tänkte mer om man lägger lite underifrån upptill . Vilket tycker du blir snyggast ? Ha en fin dag Mvh Mia

  Mia 2015-07-01 09:58:26
  Svara
 • Skitsnygga, speciellt bild nummer 2 med den varma bruna färgen

  ErikaJ 2015-07-01 09:37:42
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!