Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STÄLL DIN FRÅGA

IMG_4680

Hej mina vänner!

Imorgon åker jag till San Fransisco och kommer sitta på ett plan i 10 timmar så därför tyckte jag det skulle vara lämpligt att ha en frågestund. Det var väldigt längesedan jag hade en frågestund så det är dags.

TIPS:

– Kolla igenom bloggen om din fråga finns att hitta då jag svarat på samma saker flera gånger
– Sök på ”läsarfråga” i sökfältet om jag redan svarat på just din fråga i ett annat inlägg
– Kolla in min Youtube kanal om jag svarat på just din fråga i en annan video (länk)
– Ni får ställa vilken fråga som helst, t.ex om företagande, personliga frågor, pepp-talk eller massor med hårfrågor. Men det behöver inte bara handla om hår (:

OBS: Håll gärna frågorna korta och jag har svårt att svara på frågor som har med en specifik person att göra. Dom frågor man måste se och känna på ett hår för att kunna ge ett korrekt svar på, en liten hint bara så alla får chans att få svar på sina frågor!

DÅ KÖR VI, ställ din fråga i kommentarsfältet!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
93kommentarer
 • Hej Elin! Mitt hår känns väldigt livlöst och tråkigt ut och jag gör inget för att ändra på det, vilket jag är trött på. Jag tycker att mitt hår bara hänger utan någon volym och sedan är det även väldigt frisigt. Men jag vill också ha fint hår!! Men jag orkar dock inte lägga mycket tid på det… Därför undrar jag om du har några tips om några produkter för att få mer volym och liv i håret och även få bort det frisiga.

  Anna 2015-07-07 02:12:12
  Svara
 • Älskar din blogg, läst igenom nästa hela arkivet sen jag upptäckte dig för några veckor sedan 😀
  Men nu har jag förvirrat in mig.. Leave in creame, olja, värmeskydd. I vilken ordning ska de användas? Leave in creme, kan de användas för att reda ut håret efter varje dusch?
  Tack bästa!

  E 2015-07-07 00:14:27
  Svara
 • Hej Elin och tack för en super blogg!
  Har en fråga ang. Torr/irriterad hårbotten!
  Har fått ökade problem med de och blivit rekommenderad ett schampoo som heter Neccin. Är de något du känner till och skulle du rekommendera det?
  Kram!

  Jasmine 2015-07-06 13:00:38
  Svara
 • Hej Elin. Bästa hårbloggen 😀
  Mitt hår blir väldigt tovigt efter dusch och svårt att reda ut. Vad tycker du om balsamspray? Och i så fall från vilket märke? eller något annat man kan använda för att lättare reda ut håret när det är blött.
  Tack! 🙂

  EK 2015-07-05 23:12:17
  Svara
 • Hej jag har väldigt slitet och flygigt lockigt hår så mina naturliga lockar blir inte fina, hur gör jag för att det ska bli mer kompakta? Kram

  Tilda 2015-07-05 10:46:40
  Svara
 • Tips på hur man kan se vilken hårfärg man passar i? 🙂

  V 2015-07-04 22:11:53
  Svara
 • Hej, hur gör man och vad skall man tänka på för att lockar ska hålla i ett rakt, långt och svårformat hår? Finns det några speciella produkter som man kan använda?

  Sara 2015-07-04 22:08:11
  Svara
 • undrar också om kerastase är bra. Såg att de innehöll sulfater, parabener och silikoner vilket är dåligt men samtidigt är det ett dyrt och känt märke.

  S 2015-07-04 20:41:56
  Svara
 • Jag undrar om du kan göra en tutorial för att skapa Grace Kellys eleganta frisyr gärna för oss med långt hår? Kanske i modern tappning? Eftrerfrågar gärna mer tips på ”fejk bob/lobs. Tack för en fantastisk blogg!

  Emma 2015-07-04 20:24:12
  Svara
 • Hej fina du!
  Jag undrar vad dina bästa tips är för att ta hand om asiatiskt, tjockt hår

  Lollo 2015-07-04 19:23:16 http://avantilouice.webblogg.se/
  Svara
 • Jag har jättetorr hårbotten! Det ser nästan ut som mjäll, dock fungerar inte mjällschampoo vilket ”brukar” fungera när jag har haft mjäll förut. Nu fungerar varken mjällschampoo eller apotekets schampo för torr hårbotten. Jag undviker att skölja håret i varmt vatten och försöker låta bli att pilla i det då det förvärras. Har haft detta i flera veckor nu. Vad ska jag göra?

  Anna 2015-07-04 15:34:20
  Svara
 • Hur sover du med ditt hår för att behålla lockarna/stylingen? 🙂

  Anna 2015-07-04 15:30:11
  Svara
 • 1. Jag har tidigare tvättat håret två gånger i veckan och använt inpackning en gång i veckan. Men nu har jag övergått till att bara tvätta håret en gång i veckan och min fråga är om man då ska använda inpackning varje gång man tvättar håret eller fortfarande varannan?
  2. I vilken ordning ska man applicera sina stylingprodukter när man endast har handukstorkat hår innan föning?
  Tack för väääärldens bästa blogg!!!

  Alva 2015-07-04 12:22:32
  Svara
 • Hej Elin! Jag vill gå från mellanblond/ljusblond (slingat) till mörkare blond, mer nära min naturliga färg och kanske med lite ljusare längder/toppar. Finns det något man bör tänka på när man går från ljusare till mörkare? Inte sett så många ”förvandlingar” av denna typ. Tack för en härlig hårblogg!

  agnes 2015-07-04 12:11:25
  Svara
 • Tack för en riktigt bra blogg!
  Tips på balsam, shampoo och inpackning för långt, tjockt hår som är lite slitet? 🙂
  Och bästa värmeskydden? 😀

  Ems 2015-07-04 02:03:02
  Svara
 • Tips på bra djuprengörande shampoo? Tack för en grym blogg! 😀

  Amanda 2015-07-03 22:55:12
  Svara
 • Kan inte du ge lite tips om hur man gör för att undvika att toppar bryts? Jag har börjat inspektera mina toppar och jag ser när topparna klyver sig (vilket inte är det största problemet) samt att väldigt särskilt på ena sidan så ser jag att håret bryts, allt från någon millimeter från toppen upp till flera cm från toppen. Det ser ut som en liten plopp på hårstrået, och precis där bryts det om man drar i hårstrået. Jag kan tänka mig att det särskilt är på ena sidan och blir svagare där för att jag har snurrat håret tidigare när jag satt upp det (försöker sluta med detta nu) men kan såklart bero på något annat (mitt hår är också väldigt mycket tunnar på den sidan – ca hälften så tjockt som på andra sidan). Vad kan du ge för tips för att undvika sådan och ta hand om sina toppar bättre just specifikt för detta? Väldigt uppskattat tips för oss som försöker spara längd!

  Alexandra 2015-07-03 21:22:01
  Svara
 • Jag är så olycklig över mitt hår. Jag har vad frisören kallar ”glashår” färgen vill ej fastna i håret utan rinner ut hela tiden när jag tvättar det. Använder bra shampon som frisören rekomenderar för färgat hår men inget hjälper. Jag har dessutom grått hår och på det grå är det näst intill omöjligt för färgen fastnar inte. Frisören använder riktig färg som ska vara 100 % gråhårstäckning i botten och på längderna har jag intensivtoning. Hjälp mig vad ska jag ta mig till?

  Eva 2015-07-03 20:58:35
  Svara
 • Vad tycker du om balsammetoden?

  L 2015-07-03 19:33:36
  Svara
 • Om man redan använder värmeskydd och olja för håret behöver man verkligen en leave-in också då? På vilket sätt är en leave in bra?

  Emmy 2015-07-03 16:49:17
  Svara
 • Hej! Vad tycker du om Maria Nila-serien? schampot och balsamet? Tack för en bra blogg!

  Anna 2015-07-03 15:57:47
  Svara
 • Lite om ditt smink?

  Och lite DO’s and DON’Ts hade varit kul! Sånt man absolut inte får utsätta håret för osv..

  Kajsa 2015-07-03 15:20:31
  Svara
 • Hej Elin,
  Har hårets torktid efter att man duschat det något med dess kvalitet att göra (om man låter det självtorka)? Tack för en grym blogg! Kram

  Linda 2015-07-03 15:20:25
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja bli brunett och är nu rätt ljus, eller typ råttfärgad,guld ,ljus! Och jag har mörkblåa ögon och ganska brun i min hy,har rätt lätt för att bli brun, tror du jag skulle passa som att bli brunett?

  Sara 2015-07-03 15:12:42
  Svara
 • Vilken inpackning är bäst, joico k-pak, redken extreme eller km born again? 🙂

  S 2015-07-03 14:03:56
  Svara
 • Bästa produkterna om man har slitet och sprött hår efter att ha blekt håret? 🙂

  S 2015-07-03 14:02:36
  Svara
 • så fint hår!!! magiskt.
  en liten fråga, jag har också glorious exstensions som du & de där ljusa håren blir så ju fruktansvärt torra & trassliga, har du något tips på vad man kan göra åt detta? har använt mig av redken all soft & det hjälper bra i början men inget långvarit resultat.
  Tack för en bra blogg 😀

  Tilla 2015-07-03 13:41:11
  Svara
 • Hej Elin! Vad tycker du om kosttillskott för håret? Vilka rekommenderar du isåfall? Vad tycker du om waterclouds produkter för håret? Kram!

  Emma 2015-07-03 12:20:01
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag älskar din blogg – hur bra som helst. Jag vill veta lite mer om dig, ålder, intressen, uppväxt, kille, framtidsplaner och sådär. Vore roligt att få läsa ett ”om dig” inlägg. Sen är jag ett stort fan av dina färgbilder och såg att min kompis Malin från Uddevalla vunnit någon/några veckans utmaning! Keep up the good work! 🙂

  Sara 2015-07-03 12:06:28
  Svara
 • Hej Elin,

  Tack för en bra blogg! Brukar du ha håret i en fläta när du sover? Jag har löshår precis som du, men har svårt att få lockarna att hålla över natten. Detta trots att jag använder mig av dina ”knep” från videon där du tipsar om hur man får lockarna att sitta. Mitt hår brukar se fint ut under dagen, men när jag sedan har flätat håret på natten så är lockarna som bortblåsta dagen därpå. Eftersom jag har löshår så sover jag med håret i en lös fläta under natten, vågar inte ha det utsläppt för att jag är rädd att det sliter för mycket? Har du några tips på hur man kan tänka här? 🙂

  Ha en bra resa!

  Henriette 2015-07-03 09:45:52
  Svara
 • Om du hade barn, skulle du använda professionella hårprodukter på dom eller skulle du hålla dig till typ vanliga billiga märken? Ex Barnängen, nivea & garnier?

  Miranda 2015-07-03 09:35:15
  Svara
 • Hej!
  Jag har problem med torr hårbotten som kommer och går i perioder. Nu ska jag snart sätta i löshår med keratin och har förstått att man ska vara försiktig med att ha allt för feta produkter i hårbotten, då fästena kan släppa lättare. Finns det någon bra produkt/behandling för torr hårbotten som inte ”skadar” mitt löshår?

  Med vänlig hälsning Sofie

  Sofie 2015-07-03 08:58:18
  Svara
 • Hej elin! Nu när det är sommar så blir det att man badar mycket. Jag som bara tvättar håret en gång i veckan annars blir tvungen att tvätta det mycket oftare, samma sak gäller när man åker utomlands. Vad tycker du, ska man tvätta håret var eller varannan dag eller ska man låta håret vara lite skitigt? Vad är bäst för håret ? Kram

  Lisa 2015-07-03 08:06:04
  Svara
 • Hej Elin!
  Du är alltid så fin i ansiktet, perfekt glow & matt finish! 🙂
  Vad använder du för smink?

  Tessan 2015-07-03 07:30:39
  Svara
 • Hej Elin, tack för en bra blogg!
  Jag undrar vad du har för tips på ”vardags borstar”. Jag skulle vilja ha en och samma borsta för att reda ut mitt hår när det är blött, för att borsta det under dagen och för att borsta ut lockar. Har långt och tjockt hår som lätt trasslar,har du tips på en borste som är bra för det?

  Emma 2015-07-03 02:02:07
  Svara
 • Älskar din blogg!!! Måste bara få fråga, när du lockar din hår på kvällen inför kommande dagar sover du med utsläppt hår elr har du det i en tofs? Har som du keratinslingor och man ska ju helst sova i fläta men då förstörs ju lockarna om man flätar de liksom…

  Sen funderar jag även på frisörutbildning. ångrar såååå mycket att jag inte gick de på gymnasiet och tänkte kolla med dig om du rekommenderar något sätt att utbilda sig till de nu efter gymnasiet? Någon speciell skola eller vad man kan tänka på?

  Ha en fantastisk semester nu! Kram

  Amanda 2015-07-03 01:09:39
  Svara
 • Hejsan Elin!
  Jag är en kund hos dig och eftersom jag fyller år 9 juni och tror du också fyller år där någonstans? Hur känner du dig själv som person och hur tolkar du med tvillingar som stjärntecken? Jag tycker verkligen om det, känns som att man har väldigt olika sidor ibland vilket kan vara positivt och negativt. Tack för svaret, vore kul att få höra lite om din världsbild och om dig själv!

  Idis 2015-07-03 00:40:01
  Svara
 • Hej fantastiska Elin!

  Jag vill tacka dig för all inspiration och alla tips och råd i din blogg! Tack vare dig mår mitt hår bättre än någonsin!
  Trots att jag aldrig träffat dig skulle jag utan tvekan ge dig fria händer till att göra vad du vill med mitt hår, du är otroligt duktig!
  Men ett problem har jag, jag fick mitt andra barn tidigare i år (jag fick mitt första barn för snart fyra år sedan så det är ju inte jättetätt mellan dem) och nu tappar jag hår

  Hanna 2015-07-02 23:49:35
  Svara
 • Kan du inte skriva vad du har haft för frisyrer genom åren? Vilka tidstypiska trender har du ”gått på” 🙂 Vore jättekul att höra (och se, om du hittat nån gammal bild!)

  Malin 2015-07-02 23:37:21
  Svara
 • Hej bästa Elin! Sedan jag började läsa din blogg och tagit till mig alla dina tips, har mitt hår gått från sönder färgat fjortishår med svinto kvalité till tjock,fylligt och glänsande hår!

  I alla fall här är min fråga:

  -Ska åka till Cypern i slutet av augusti och då kommer det vara ungefär 45+ där. Vad är din bästa tips på frisyrer? Känner inte att jag vill ha med stylingverktyg på resan eftersom håret kommer slitas så pass mycket ändå? 🙂

  Nola 2015-07-02 23:16:59
  Svara
 • Hej kära Elin! Jag är 14 år och vill gärna köpa flera rundborstar. Jag har väldigt tjockt hår och brunt hår och därför tar de väldigt långt tid att tvätta+styla de. Har du bågot bra tips på rundborstar som är billiga och helt okej. Helst inte över 500kr
  Tacksam för svar

  Olivia 2015-07-02 23:12:27
  Svara
 • Jag var hos frisören och klippte mitt slitna hår förra veckan. Hon hade jättebråttom och bad mig gå när jag har blött hår,.Vad hade du gjort i den situation?. Hon bad mig också betala 1000kr för en tvätt och klippning. Tycker du att 1000kr är dyrt för en tvätt och klippning eller var de ett bra pris?

  Emma 2015-07-02 23:09:23
  Svara
 • Hej Elin! Jag är en tjej som är 14år och har svårt att hitta produkter för mitt hår. Jag undrar om du har några billiga produkter för brunt och tjockt hår, jag har rötter från Mellanösten och de är därför det är jättetjockt och svårt att hitta produkter till. Jag har platt hår i vanliga fall och de skulle vara till stor hjälp om du kunde hjälpa mig! Tacksam för svar
  Mvh en frågande 14 åring

  Jasmin 2015-07-02 23:05:24
  Svara
 • Hej! Jag har jobbat som frisör i över två år nu och är inne på min tredje inflammation i axeln. Har du ofta ont i din kropp pga ditt arbete och vad gör du för att förebygga skador? Jag tränar regelbundet och går på massage men det verkar ej hjälpa 🙁

  Evelina 2015-07-02 22:43:23
  Svara
 • Hej världens goaste Elin!! Kan du inte berätta hur din resa i frisörlivet har varit? Ifrån frisörutbildningen tills där du är idag. Du är fantastiskt duktig!! Har du misslyckats många gånger med färgningar och lärt dig på ”egenhand” eller har du haft bra handledare? Tack för en fantastisk blogg <3

  Sandra 2015-07-02 22:37:34
  Svara
 • Hej! Gur tar man hand om en riktigt torr hårbotten? kan man till exempel lägga i någon olja i håret en gång i veckan? Kram

  V 2015-07-02 22:22:13
  Svara
 • Blir håret automatiskt sämre ju äldre man blir? Försöker spara ut nytt helt friskt ofärgat hår, men det blir tyvärr inte alls lika tjockt som när man var yngre.

  Tanten strax över 40 år 2015-07-02 22:07:43
  Svara
 • Hej!
  Vad gör man om man blivit grönhårig genom bad i klorerad pool?

  Catharina 2015-07-02 21:24:55
  Svara
 • Håller värmeskydd över natten (om man haft i det på kvällen och fönat) så man kan locka håret på morgonen utan att skada håret?
  Tack för en superblogg!
  /Emma

  Emma 2015-07-02 21:03:15
  Svara
 • Tips på att sätta upp en kort lugg snyggt så den inte är ivägen vid tex träning?

  Min frisör har rekommenderat mig att ha redan full body schampo och Redken extrem hårinpackning. Till mitt blonda och tunna skandinaviska hår. Där hon sagt att jag ska använda inpackningen istället för balsam och låta det sitta i så länge som möjligt varje gång och strunta helt i balsam. Är detta något du hade rekommenderat?

  Pauline 2015-07-02 21:00:03
  Svara
 • Hej Elin! Jag funderar vilken hårfärg det är du har och om du skulle kunna beskriva hur din frisör färgar just ditt hår? Jag DÖR över hur fin färgen är, samt övergången mellan de askigare blonda till de ljusare!

  Agnes 2015-07-02 20:48:38
  Svara
 • Kan du visa
  Hur du sminkar dig och vilka produkter du använder ?:)

  Amanda 2015-07-02 20:40:53
  Svara
 • Åh, vad kul med frågestund.
  Jag är blond med lite ljusa slingor (hade tidigare helt ofärgat mellanblondt hår). Du har ju varnat att vissa oljor kan missfärga håret. Jag har nashi som är rätt orange i tonen och Kevin murphy (angel) som humör genomskinlig. Ska jag hålla mig till den senare? Eller alltså, kan man gå på oljans färg för att bedöma risk för missfärgning om man är väldigt ljus? Hoppas du förstår 🙂

  Cecilia 2015-07-02 20:32:02
  Svara
 • Vet du om Natura Sibericas produkter är bra?????

  Elin 2015-07-02 20:25:15
  Svara
 • Jag brukar locka håret m plattång o d blir alltid bra, tills nyligen. D blir inga lockar utan bara hack i håret. Tången fastnar så det känns strävt när man tar ut tången. Vrf har d blivit så?

  Kattis 2015-07-02 20:18:52
  Svara
 • Hej Elin! Tack for en superblogg!

  Tankte bara hora. Ibland nar jag tvattat haret, sa sprayer jag I varmeskydd, fonar haret och sen locker jag det med en locktang. Mitt har ar valdigt ”mjukt” och friskt antar jag, sa jag maste anvanda en del harspray for att det ska halla. Sen efter nagra dagar sa gar lockarna ut. Det jag undrar ar – bor jag tvatta om haret och tillsatta nytt varmeskydd, eller kan jag bara fortsatta locka pa det gamla varmeskyddet + harsprayen? Ar det daligt for haret? Kan varmeskydd liksom forsvinna ur haret aven utan tvatt?
  Sorry for konstig fraga men vill bara veta hur det fungerar 🙂

  Tack igen!
  Ida

  Ida 2015-07-02 18:29:48
  Svara
 • Hej Elin, vill börja med att du är helt grym! Det är så att jag har ett hårproblem, nämligen trassligt hår. Jag använder hårolja, sulfat och parabenfria shampon och balsam och klipper mig regelbundet. Men trots detta dröjer det knappt någon timme från att jag gått ut tills mitt hår trasslat ihop sig, frissat sig och hårstrån står överallt. Har du något tips? På produkt, vård eller kanske leave in produkt? (vilket jag inte äger).
  Hoppas du får en bra flygresa 🙂 kram!

  Amanda 2015-07-02 18:14:44
  Svara
 • Hej Elin! Vad rekommenderar du för hårvård för någon som har tunn, fin hårkvalité? Jag tvättar håret 2 ggr/vecka med inpackning 1 h/gång (bara Kevin Murphy produkter). Utsätter aldrig håret för värme så som plattång eller fön, men tappar ändå mer hår än vad som är normalt samtidigt som mitt hår också går av (särskilt på sidorna vid öronen ungefär). Vad gör jag för fel?

  Stella 2015-07-02 18:02:32 http://www.stellawannberg.forme.se
  Svara
 • Hej. Tack för världens bästa hårblogg!!
  Rekommenderar du att använda silver-schampoo på solsemestern? ☀️

  Louise 2015-07-02 17:55:32
  Svara
 • Gillar din blogg skarpt, lärt mig mycket som man egentligen trodde man visste men hela tiden lärt sig fel. Tack för alla tips

  Malin 2015-07-02 17:31:54
  Svara
 • Hej.
  Jag tvättar håret 2ggr i veckan. Om jag av ngn anledning måste tvätta håret fler gånger, tex om jag ska till frisören och färga. Vill gärna vara ren i håret då, förstörs allt mitt jobb då?

  Hanna 2015-07-02 17:26:25
  Svara
 • Hej!:)
  Tänkte om man vill börja med ekologisk hårvård, hur gör man då om man fortfarande vill vara kall blond (bleker slingor ibland) för jag har inte hittat något silver-schampo.
  Kanske inte finns ens?

  Hannah 2015-07-02 17:15:41
  Svara
 • Vad är dina tips om man vill växa ut sin korta frisyr? Jag har haft kort hår i flera år men skulle nu vilja börja spara ut. Mitt hår är väldigt tjock och med naturligt självfall men känslig och torr hårbotten.

  ella 2015-07-02 17:05:44
  Svara
 • Hej,
  Jag har problem med mjäll och inte riktigt hittat något bra schampo & balsam.
  Har du något tips på några dunderprodukter?

  Isabella 2015-07-02 17:00:37
  Svara
 • Tack för en superfin blogg! Jag undrar hur du tänker kring hur en frisör ska kunna förstå en ny kunds hår vid första klippningen/färgningen. Kan jag som kund förvänta mig att den nya frisören ska göra ett lyckat jobb vid första tillfället? Jag hoppas att du förstår min fråga. 🙂 har bytt stad och med det vill hitta en ny frisör men har varit missnöjd efter de klippen jag har gjort och bytt frisör. Men tänker att jag kanske måste ge den nya frisören fler chanser. Ha en fin semester!!

  Nina 2015-07-02 17:00:36
  Svara
 • Hej Elin. Jag är intresserad av din åsikt om PUREOLOGY. Du tipsade tidigare om deras leave-in kräm som du tyckte var fantastiskt. Men hur ställer du dig till deras övriga produkter så som hårolja, schampo/balsam. Något du kan rekommendera till ett torrt och livlöst hår?

  Beatrice 2015-07-02 16:51:01
  Svara
 • 1. Om topparna är slitna och lite spröda men ändå inte kluvna, ska man ändå klippa bort dem då? (Om håret ändå ser bra ut stylat). I sådana fall, varför?

  2. Gör det stor skillnad i slitage på håret om man färgar det eller inte? Om man vill spara ut längden/kvaliteten på sitt hår, bör man då sluta färga håret pga. slitaget?

  3. Bor i USA, något du rekommenderar att köpa i hår-produkt/styling väg här?

  4. Vad är dina bästa tips för att uppnå lycka och trivsel i vardagen?

  Frida 2015-07-02 16:45:58
  Svara
 • Hej Elin! Har du något tips för oss med väldigt tjockt hår? Jag använder olja, inpackning och klipper mig ofta men mitt hår blir extremt tovigt när det är utsläppt… Vad kan jag göra? (Har håret flätat nästan hela tiden) Du är grymt duktig! /Jossan

  Josefin 2015-07-02 16:39:35
  Svara
 • Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? Bor ni tillsammans i lägenhet?
  Vilka är dina bästa vänner?
  Hur känns det att vara en av Sveriges bästa frisörer?

  Tack för en grym blogg! Kramar och ha en superbra sommar!

  Klara 2015-07-02 16:20:13
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar vad du tycker om kosttillskott som skall vara bra för hår, exempelvis priorin. Har du märkt någon skillnad på kunders kvalitet när du har ätit sådanna jämfört med om dom exempelvis inte har gjort detta tidigare?
  Superbra blogg förövrigt, älskar att läsa så nischat om hår! 🙂

  Josefine 2015-07-02 16:04:39
  Svara
 • Vilket är den bästa lösningen/räddningen om det blir lekage vid slingor? Alltså hur räddar man de på bästa sätt om man upptäcker de i schamponeringen.
  Trevlig resa!! 🙂

  Emma 2015-07-02 15:56:34
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har klippt av mig håret, typ twiggyfrisyr fast jag är självlockig. Jag tänkte på detta länge och rådfrågade med frisör innan jag klippte av mitt långa hår. Nu är jag missnöjd och känner mig inte alls bekväm. Jag undrar, förutom att låta det växa ut. Har du något tips? Jag är också rädd att jag ska få mikrofonliknande frisyr när det växt ut en bit. Hur tacklar man detta?

  Tack för en inspirerande blogg!

  Linda 2015-07-02 15:52:14
  Svara
 • Hej Elin! Här kommer några blandade frågor!
  1. Vill du gifta dig?
  2. Vad gör du helst på din fritid?
  3. Om du bara får välja EN färg du gjort, vilken är du mest nöjd med?
  4. Kan inte du göra någon video på jobbet? Och visa tex hur ”det går till” från det att kunden kommer in tills den går ut. Hur du gör, färgar klipper osv.. Nedkortat naturligtvis 🙂

  Alex 2015-07-02 15:39:34
  Svara
 • Halloj!

  Kan man göra nåt åt extremt torra toppar? Nån produkt? Har provat allllllllt!!!

  Marri 2015-07-02 15:37:34
  Svara
 • Hej Elin, när du gör lockar har du bara i salt vatten sprej? håller det länge? om jag har hår till början av brösten vilken storlek på locktången skulle du rekommendera? vilken locktång bör jag investera ? mitt hår blir rätt tovigt när jag använder shampoo, använder ekologiska produkter och vill gärna byta till något som gör håret lent och lätt att hantera, kan du rekommendera något?

  kram

  Karin

  karin 2015-07-02 15:37:26
  Svara
 • Vad tycker du om hårtillskott, om possitivt, vilket märke rekomenderar du?

  Thess 2015-07-02 15:37:06
  Svara
 • Hej! Kan du inte berätta lite om ditt privatliv? Pojkvän ( vad jobbar han med?) boende, fritidsintressen, favoritmat och favoritresemål? 🙂 Skulle även vara roligt att se en bild på dig som liten:)

  Jessica 2015-07-02 15:27:58
  Svara
 • Hej! Vad är din erfarenhet av kerastase? Bra eller mindre bra? Sen undrar jag om hårprodukterna man köper på exempelvis lyko + bangerhead är äkta varor? Tack för en inspirerande blogg 🙂

  Beatrice 2015-07-02 15:08:48
  Svara
 • Hej! Min frisör gjorde en ombre på mig för några veckor sedan som jag är jättenöjd med. Men topparna är väldigt ljusa och jag preppar dem med silvershampoo för att de ska hålla sig askiga. Men jag upplever att längderna är mer guldiga än vad jag vill ha dem. Kan jag gå tillbaka till min frisör och be henne lägga en ännu mer askig nyansering över eller har du något annat bra tips? /Anna

  Anna 2015-07-02 15:06:50
  Svara
 • 1. Jag ska också till USA i sommar! Har du några ”måsten” att köpa där inom hårväg som bara finns i USA, eller som är mycket billigare?
  2. Jag har precis köpt Redkens serie ”All Soft”, vilken jag älskar, men såg nu att första ingrediensen var vatten… Brukar inte du lära ut att varningsklockor ska ringa då? Borde man inte förvänta sig av ett märke som Redken att produkten inte huvudsakligen ska vara utspädd med vatten, och är serien egentligen dålig då?
  Tack för grymmaste bloggen, och att du uppdaterar den så ofta, utan att det blir det minsta enformigt, utan hela tiden är spännande och intressant blogg!

  Klara nylen 2015-07-02 15:03:31
  Svara
 • Om du fick välja någons hår i hela världen, vems skulle du välja då? (Vi kan låtsas att du passar i allt 😉 )

  ErikaJ 2015-07-02 14:46:43
  Svara
 • Hej!Kan håret påverkas hur man mår? Har mått psykisk dåligt en period. Mitt hår går av 🙁 /Sofia

  Sofia 2015-07-02 14:45:51
  Svara
 • Hej! Har en fråga om lockar, hur ska jag göra för att lockarna ska hålla längre? Jag tar värmeskydd, lockar, hårspray, väntar tills det svalnat, borstar igenom, hårspray igen, men lockarna sitter max 2 timmar… Vad gör jag för fel?

  Caysa 2015-07-02 14:40:32
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en inspirerande blogg:) min fråga handlar om värmeskydd, jag har extremt lockigt hår, som jag inte gillar och därav plattar. Jag duschar håret två gånger i veckan och plattar det alltid efter. Jag lägger ju i värmeskydd när jag duschart, men säg att jag vill bättra på plattningen dagen efter, ska jag ha i nytt värmeskydd då? Eller hur länge håller ett värmeskydd i håret?:)

  Louise 2015-07-02 14:37:07
  Svara
 • Hej fina Elin! Älskar din blogg!
  Min fråga är hur du gått till väga för att vänja ditt hår och din hårbotten vid att endast tvätta en gång i veckan? Du nämnde när du åkte till Thailand att du skulle troligtvis tvätta håret varje dag där och sedan skulle behöva börja om med att vänja håret vid tvätt endast en gång i veckan när du kom hem igen.

  Kram på dig, ha en bra resa!

  Johanna Harderud 2015-07-02 14:34:34
  Svara
 • Hej Elin! Tack för din fina blogg!
  Jag undrar över det här med solskydd i håret nu över sommaren. Jag har köpt Redkens Take Cover Mousse SPF 25 och jag tar i den när jag tvättat håret och även under dagen då jag vistas i solen hela dagen. Jag undrar, kan jag då tvätta håret varje kväll eftersom jag tycker att håret blir oformbart och lite fett i topparna efter denna? Jag använder såklart endast frisörhårvårdsserier alltid, skulle aldrig använda något annat. Undrar också om jag kan använda inpackning mer än en gång i veckan nu under sommaren? Använder just nu Kerastase hela serie med extra keratin.
  Hoppas du får en härlig resa och jag önskar dig en underbar sommar!
  Kram!

  Pia 2015-07-02 14:26:39
  Svara
 • Hej!

  Bästa inspirationsbloggen när det kommer till hårvård med kvalité!

  Tunt hår som går av samt kluvna hårtoppar på flera ställen på hårstrået, bäst att klippa av rejält (i mitt fall skulle det vara en ”twiggy” kort hår, har till axlarna idag) eller finns det någon slags mirakel-produkt kan ta till med, som hjälper det lite? Målet är ett friskt hår som gärna får vara axel-långt.

  (Äter varierad nyttig kost, använder inga värmeverktyg förutom hårfön vid tvätten en gång i veckan, använder Kevin Murphy sedan 1,5 år tillbaka)

  Madelene 2015-07-02 14:19:34
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har precis fått reda på att jag har kommit in på frisörlinjen. Jag undrar bara om du skulle kunna ge några tips och säga om vad man ska tänka på innan man börjar frisörlinjen

  Maria 2015-07-02 14:16:57
  Svara
 • Om man för ett par sedan förgade ljusbruna slingor i håret och sedan lät det vila, men nu vill fräscha upp färgen och göra den mer askig – vilken färgbomb kan man då använda? Mina toppar är guldiga medan min naturliga är askig ljusbrun.

  Olivia G 2015-07-02 14:06:27
  Svara
 • Om man bara vill gå till frisören varannan månad måste man låta bottenfärgen vara sin naturliga hårfärg om man vill slippa utväxt?

  Elin 2015-07-02 14:05:26
  Svara
 • Kan du göra en video på hur du lockar ditt hår?

  Sandra 2015-07-02 14:04:09
  Svara
 • Hej Elin!
  Hur ska man veta vilken hårfärg som passar en själv? Jag har läst på flera sidor om sånt här, men får aldrig fram något bra svar då alla säger olika.. Jag är naturligt mörkhårig (kallare) med ganska blek hy, varken åt det rosa eller gula hållet. Vad skulle du rekommendera för hårfärg till mig?
  Tack för en grym blogg!

  Josefine 2015-07-02 14:00:10
  Svara
 • Kan du ge tips på hur du gör när du applicerar färger? Tex vilken teknik du använder när du gör en ombre? 🙂 du är jätte duktig. Kram

  Moa 2015-07-02 13:53:10
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!