Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag är redo för semester

 

 

IMG_4702

Jag är så nervös och fruktansvärt exalterad för nu går jag på två veckors semester som jag ska spendera i San Francisco med min bästa vän Nicole som bor där. Det är första gången jag flyger själv (eller längre än en timme), kommer bli sjukt trist men hoppas jag inte hamnar bredvid någon jobbig människa. Jag har rustat upp med dator, kamera och mobilen så jag kan jobba dom där 10 timmarna på flyget. Någon som vet om Wifi på Norwegian är bra på långflygningar? 

Jag måste bara visa er ett helt magiskt bud jag fick till salongen igår. Batiste utrustade mig med allt för resan och det kunde inte kommit lägligare.

IMG_0947

Nu är jag utrustad med torrschampo, skavsårs-plåster, öronpluppar, tandborste och mycket mer. Tusen tack Batiste för detta magiska kit. Sen tack för alla frågor och jag kommer sätta tänderna i det inlägget på flyget nu. Önska mig lycka till

IMG_0945

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • SAS har iallafall til NY, vet ikke om norweigan har begynt med det.

  Anna 2015-07-04 12:04:06
  Svara
 • Hur ska du få internet där? Det finns inget bandbredd där uppe 🙂 ett norwegian flyg är liksom ingen prioritet.

  Pia 2015-07-04 05:27:23
  Svara
 • Hej elin! En liten fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med.
  Jag har en ombre som har ljusnat och blivit så gult när toningen har släppt. Funderar på att be frisören lägga i en färg istället för toning nästa ggn. Går det lika bra tror du? Blir så tråkigt tonen ej heller sig fint så länge o behöva gå till frissan ofta för att fräscha upp det… tyckte det släppt redan efter 2-3 veckor 🙁
  har testat färginpackningar men blir ingen skillnad.

  Ha en trevlig resa!!! 🙂

  Lisa 2015-07-03 20:11:23
  Svara
 • Norwegian har dålig wi-fi. Bunkra upp m tidningar, musik, tidningar o snacks.

  Kattis 2015-07-03 18:36:29
  Svara
 • ja nej inget internet pa en sadan flygning, tyvarr

  Ida 2015-07-03 16:25:32
  Svara
 • Trevlig resa! Måste Dock tyvärr göra dig besviken men har aldrig varit med om att det finns wifi på långa resor.. Har bara varit det när jag flygit inom EU… Kram

  Vilma 2015-07-03 10:44:02
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!