Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vad använder jag för smink?

IMG_4636

Det är många utav er som har kommenterat min hy och många frågar om vilket smink jag använder? Jag tycker att helheten är viktigast och för att man ska känna sig magiskt snygg så gäller det självklart att man är nöjd med sitt hår samt att sminket sitter perfekt. Ni som följt mig att tag vet att jag är en riktig skönhets-nörd och älskar verkligen smink och skönhetsprodukter.

Därför tänkte jag ge er mina bästa tips och vad som fungerar på mig. Jag är ingen expert på detta område men jag tycker smink är så roligt.

IMG_0837

1. Förutom min hudvårdsrutin så börjar jag med att använda Bobbi Brown – Vitamin Enriched Face Base (länk). Ett nytt tillskott till min sminkrutin som jag är helt kär i. Den applicerar jag först som primer och för naturlig lyster. Doftar lite citrus och är väldigt fräsch.

IMG_0839

2. Nästa steg är foundation. Jag håller mig starkt till Dior Nude (länk) men den har fått lite konkurrens utav mitt nya tillskott från Elisabeth Arden (länk). Jag gillar att min foundation är lätt och att huden blir lite sammetslen och resultatet får inte bli kakigt. Båda dessa kompletterar varandra väldig bra och efter en svettig arbetsdag på salongen så känner jag mig inte fläckig.

IMG_0842

3. Jag applicerar concealer efter foundation. Jag har försökt tvärt om men jag tycker det bli bättre såhär. Jag använder Bobbi Brown -Tinted Eye Brightener (länk). Jag tycker inte om att applicera för tjock concealer just för att min hud under ögonen är väldigt tunn och jag vill ha så pass lätt crème under ögonen som möjligt. Viktigast för mig att att få en ljusare och piggare blick. Denna är verkligen magisk, kan även användas som highlighter.

IMG_0841

4. Åh, nu kommer vi till min favorit – By Terry – Hyaluronic Hydra-Powder (länk). Detta puder är magi, blur-borsten har fått konkurrens. När jag lagt alla krämer så tar jag en stor puderborste och pudrar på detta puder. Ska passa på att säga att jag använder också ett solpuder från Dior Nude.

IMG_0847

5. Mina ögonbryn fixas med Anastasia Dipbrow Pomade (länk) samt Brow Powder Duo (länk)

IMG_0843

6. Min favoritmascara är från Lancôme – Grandiôse (länk). Älskar denna just för att varje stå kommer med borsten och ger mycket färg.

IMG_0844

7. För skimmer och massor med lyster använder jag Bobbi Brown – Skimmer Brick (länk). Just denna köpte jag i Paris och var en ”limited edition” och jag kan inte hitta denna någonstans. Men jag har även fler Skimmer Brick som fungerar precis på samma sätt. Jag använder denna till rouge, highlighter och skimmer så allt i ett.

Såhär ser en vanlig sminkdag ut för mig. Jag kan lyxa till det med ögonskugga och liknande (om jag har tid på morgonen) men annars så gillar jag att ha så lätt smink på mig som möjligt. Hoppas ni gillade detta inlägg (:

IMG_4634

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Tack ☀️ ☺️

  Josefin 2015-11-21 16:33:04
  Svara
 • Du sa något om make up store, då du vill ha lyster på kinder, näsa, haka. Vilket puder var det? Eller hörde jag fel? Det är så fint! Tacksam för svar.

  Josefin 2015-11-19 14:03:24
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Ja precis, jag använder – jag tror den klassas som ögonskugga (vet inte). Men googla på Make up Store – Muffin så kommer den upp 🙂 Men den använder jag för lyster och skimmer. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-21 00:26:05
   Svara
 • vad är det som är så bra med By Terry – Hyaluronic Hydra-Powder tycker du?:D

  Även varför du gick från by terry concealern till bobby browns, om de fanns nån anledning?=D

  Sandie 2015-07-05 20:55:50
  Svara
 • Vad använder du för borstar när du sminkar dig?

  Anna 2015-07-05 00:27:33
  Svara
 • Vilken färg har du på anastasias dipbrow promade?

  Thess 2015-07-04 23:02:20
  Svara
 • Wow vilka långa ögonfransar du har! Sperfin sminkning också, kan inte du visa i en video hela din sminkrutin? Skulle vara kul att se! 🙂

  Klara 2015-07-04 18:11:16
  Svara
 • Måste säga att jag tycker du är galet lik skådisen Winter Ave Zoli! Sjukt snygga både du och hon!

  Elin 2015-07-04 14:57:55
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!