Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

San Francisco, vad gör jag?

Hej mina underbara läsare!

Hoppas ni mår bra, jag saknar er ska jag erkänna. Jag har det väldigt bra här i San Francisco, det är soligt, varmt och helt magiskt underbart. Dagarna går dock väldigt fort för att vi ska hinna göra massor med saker. Någon utav er som varit här? Det som är mina top favoriter än så länge är:

1. Jag älskar skräpmat, hemskt men sant. Hemma så måste man tänka till lite men här, gosh. Jag har nog aldrig ätit så mycket grädde, ost och cheesecake i mitt liv, haha.
2. Klimatet. Varmt och soligt på dagarna och svalt på kvällarna, magiskt.
3. Människorna. Alla är så trevliga och öppna, väldigt osvenskt så detta är bra för mig.
4. Landskapet. Alla kullar, vatten, stranden och allt runtomkring. Vi bor lite utanför city (San Francisco) ca 20 minuter och här är det så magiskt vackert, balsam för själen.

minus listan är kaffet. Jag älskar kaffe och starkt ska det vara men här så måste dom ha tappat bönorna utanför för det är inte gott kaffe här. Inte ens på Starbucks är det gott kaffe, jag längtar bara efter min kaffebryggare och Zoegas Mörkrost hemma.

Jag ville bara kika in och skriva till er vad jag gör på semestern, jag hoppas ni gillar detta inlägg även om det inte är om hår. Puss

IMG_4914

Jag är så nöjd för jag har köpt en keps för typ tre dollar och känner mig så cool. Detta kommer göra att jag slipper tvätta håret på några extra dagar.

IMG_4867-2

Lyxen att få äta brunch var och varannan dag är helt magiskt. Det är inte bra för magen men det är väldans tur att man går på hike här i Kalifornien.

IMG_4866

Vi var också uppe på toppen på Mountain och såg ut över staden och allt. Det är riktigt coolt att vara ovanför molnen och känslan att stå där uppe går inte att beskriva.

IMG_4804-2 IMG_4773-2

IMG_4878Sen självklart spårvagnarna inne i San Francisco, ett måste.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Espresso och bryggkaffe blir inte samma även om det kanske blir det bästa alternativet…

  Cecilia 2015-07-10 18:21:54
  Svara
 • Be om en extra shot espresso i kaffet !

  Erica 2015-07-08 21:32:44
  Svara
 • Men herregud vad underbart, älskar San Francisco!!! Blev precis som du helt kär i klimatet,den vackra staden, alla underbara och supertrevliga människor, men inte minst i gatumusiken! Helt fantastisk och vilken stämning! När vi var där så hälsade vi på en vän som bodde där, så vi fick ju verkligen den bästa presentationen av staden vi kunde fått(: Två områden som jag blev förälskad i var shoppingstråket vid Ashbury/Haight med second hand och annorlunda butiker – ett riktigt guldställe i sann hippieanda, där var vi flera gånger och sen mysiga Fisherman’s Wharf. Där tittade vi bl a på sjölejonen vid pier 39 och vid pier 33 tog vi båten öven till Alcatraz på en guidad tur i fängelset och på ön, vilket jag kände mig måttligt pepp på från början men oj vad positivt överraskad jag blev! Hade absolut kunnat tänka mig att åka dit igen nästa gång jag är i San Francisco. Mattips vid Fisherman’s Wharf är soppan som serveras i bröd (!) vilket var ett måste när man var där. Ett annat mattips vi fick av San Francisco-borna var den japanska restaurangen Benihana i Japan Town där dom tillagar maten vid borden med en spektakulär show. Vi var även i China Town och Little Italy. Kan rekommendera att cykla/promenera över Golden Gate och att titta på utsikten från Twin Peaks på kvällen när det är mörkt, det var riktigt mäktigt. Vi hyrde även bil och åkte till nationalparken RedWoods med världens högsta träd. Hoppas du har det underbart i San Fran! Ser framemot att höra vad ni gjort när du är hemma igen och hoppas du kommer dela med dig! Kramar till bästa Elin

  Caro 2015-07-08 15:52:21
  Svara
 • Håller helt med om kaffet, var i New York i april, vi testade kaffe bokstavligen överallt, hahah vi gick till o med till mc donalds för vi tänkte där måste de ändå ha rätt likt. Men nej, svagt svagt!

  Sandie 2015-07-08 11:58:41
  Svara
 • Vilka fina bilder! / www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-08 11:03:01 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!