Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vem älskar inte en makeover?

Ja precis, vem vill inte förvandla sig till ett bättre jag? Jag vill verkligen visa er denna makeover, ni har säkert sett denna på Instagram (@StyleElin) för någon vecka sedan. Men jag glömde ju bort att jag filmade resultatet, kom på det och la upp den på Instagram direkt. Självklart ville jag visa er den här också. Jag ÄLSKAR att göra precis detta, att få jobba med färg, ljusa slingor, förändra och att få bygga en look tillsammans med kunden.

Här kommer för och efter bild samt en video, hoppas ni gilla den – LOVE!

IMG_4334

Glöm inte att trycka på HD-kvalitén

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Hoppas du kan hjälpa mig får ingen super hjälp från min frissa

  Emma 2015-07-10 07:40:20
  Svara
 • Lindis: jag har haft samma problem. Det enda som hjälper är att gå till frisören o be en helfärgning så all färg täcks.

  Kattis 2015-07-09 18:26:16
  Svara
 • Hej Elin!
  Vad kan jag göra åt mitt fläckiga hår? Så många olika nyanser efter att jag blekt det hos frisör. Hon visste inte heller vad man kunde göra åt det pga att mitt hår blev superslitet. Är det bästa kanske att lägga i en mörkare toning bara? Hoppas du kan ge mig tips! Vågar inte lita på andra frisörer för detta var mitt andra frisörbesök och håret blev inte jämnare för det 🙁

  Lindis 2015-07-09 10:35:52
  Svara
 • åh så snyggt! kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-09 10:31:05 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!