Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett måste i solen

IMG_1050

Ganska nice bakgrund att fota produkter framför va?

Jag måste bara påminna er om en produkt som är min personliga favorit of all time. Jag har tipsat om denna tidigare men denna uv-skyddande leave-in milk är ett måste för mig här i Kalifornien. Vi badar i havet, poolen och solen skiner hela tiden så håret tackar mig för denna produkt.

Davines SU/ Hair Milk 269 kr (finns hos utvalda salonger) Jag har även skrivit ett större inlägg om hela serien, HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin, jag undrar vad du tycker om den ”nya” the inversion method? och kokosolja allmänt i håret 🙂

  Ha en fin dag 🙂

  Elli 2015-07-10 10:07:25
  Svara
 • Jag har alltid undrat om styling produkter sliter på håret i längden? Eftersom jag inte vill tvätta håret så ofta så använder jag torrschampo, volym/textur spray bl.a. Gör det någon skada på håret? (Jag har väldigt slitet hår…)

  Lindis 2015-07-10 09:48:08
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!