Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hårfärg efter 9 månader

nicole

Jag har en hängiven kund, min älskade vän Nicole. Innan hon flyttade till USA så klippte jag av hennes hår rejält och färgade en Ombre just för att hon inte ville bry sig om håret alls under ett år. Men nu när jag bestämde mig för att åka hit så det minsta jag kunde göra är att renovera hennes hår.

Hon badar väldigt mycket i poolen så hennes toppar har blivit gröna och solen har även gjort hennes hår orange/gult. Så jag valde att klippa av ca 8 cm och slinga hennes hår i olika blonda nyanser. Slingade tunna, fina slingor och vissa balayage partier. Det är väldigt svårt att bleka eller färga bort grönt hår så det är bara att klippa av håret. Nyanserade hela håret i en kall beige ton.

Visst blev det fint? Skulle ni kunna vänta i 9 månader för att få håret fixat?

nicole2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Då förstår jag! Tack för svar

  Emelie 2015-07-18 06:08:16
  Svara
 • Hej Elin!
  Duktiga du!!! Himla fint som vanligt!
  Har du tips på hur du tycker jag ska bleka/ färga mitt hår som jag alltför ofta tycker får så många olika skiftningar (syns extra tydligt vid uppsättningar). Tycker min lite mörkare bottenfärg och tyvärr mina vita/ gråa hårstrån syns alltför fort efter frisöbesök. Är ute efter en mer jämn färg och som håller länge. Omöjligt uppdrag?!
  Mvh Yvonne

  Yvonne 2015-07-15 23:53:44
  Svara
 • Jättefint resultat! Men känner du någon som har salong där eller hur gjorde du? 🙂

  Hanna 2015-07-15 12:55:03
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna! Tack snälla 🙂 Nej, jag visste precis vad jag skulle göra på Nicole så jag tog med mig hela frisörlådan från Sverige. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-17 00:32:44
   Svara
 • Min kompis vars mamma är frisör brukar ta en ketchupinpackning (rött pigment neutraliserar grönt) när hennes hår blir grönt. Det funkar.

  Caro 2015-07-14 22:52:14
  Svara
 • Hej! Hur går det till när solen färgar håret gult? Såvitt jag vet bleker solen, inte adderar gult pigment? Och grönt hår går väl att få bort utan att klippa? Askorbinsyra tycker jag är toppen för det ändamålet!

  Emelie 2015-07-14 22:15:16
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej! Solen bleker håret och beroende på vilka pigment vi har i håret så blir oftast håret gult. Är man vithårig redan så händer det inte så mycket förutom att skada. Jag brukar hellre klippa bort grönt än att använda syra, tycker håret mår bäst utav att klippa bort dom topparna. Men absolut, askorbinsyra fungerar men som sagt jag föredrar att klippa bort 🙂

   Elin Johansson 2015-07-14 22:27:02
   Svara
 • Hej! Fantastiska nyanser, jag undrar om du har någon koll på vilken inpackning/toning/hårfärg en platinablond kan använda för att just få den där kalla beige tonen. Jag har provat färgbomben 931 men mitt hår fick rosa nyanser av det och inte de resultat jag ville ha. Tack på förhand

  Julia 2015-07-14 21:57:34
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej! Vill du ändra nyans helt på ditt hår så rekommenderar jag dig att gå till frisören och färga in en nyansering. Efter det så kan du och din frisör komma fram till vilken färginpackning (färgbomb) som du ska underhålla din hårfärg med 🙂 ett hållbart och kontrollerat resultat. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-17 00:43:55
   Svara
 • Jag skulle kunna vänta 9 månader på frisör men då skulle jag klippa håret längst fram lite grann och bleka utväxten med blondspray så det inte ser så trist ut.

  ErikaJ 2015-07-14 13:58:37
  Svara
 • Du är så duktig! Tack för så många inspirerande bilder.

  Camilla 2015-07-14 10:10:36
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!