Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Enkel halvuppsättning för skitiga dagar

IMG_0929

Jag älskar verkligen smarta lösningar i vardagen och denna är en variant som jag nästan alltid använder mig utav. Si sådär dag 3-4 efter tvätt så börjar jag använda torrschampo och när jag jobbar så lutar jag mig fram mycket och har huvudet nedåt vilket gör att jag får hela mitt hår i ansiktet. Det är sjukt irriterande och jag passar inte att sätta mitt hår bakom öronen pga av mitt runda ansikte, men vad ska man göra då?

Denna frisyr tar 30 sek att göra och det du behöver är en genomskinlig snodd och två händer. 

1. Ta valfri mängd hår på varje sida fram
2. Tvinna håret bakåt
3. Fäst ihop delarna bakom huvudet
4. Spraya lite spray så att småhåren håller sig på plats

IMG_0928

Det var så kul för att när jag står inne på Starbucks i San Francisco så kommer det fram en tjej och en mamma och frågade mig om dom fick ta kort på mitt hår. Då hade jag gamla lockar och just denna frisyr. I USA så innehåller vattnet mycket klor och därför försökte jag tvätta håret så lite som möjligt, så detta var den perfekta frisyren mellan tvättarna. Jag blev så glad och detta skulle aldrig hända i Sverige. Jag har nog aldrig fått så mycket fina kommentarer från folk som under min USA resa, vi i Sverige måste bli bättre på det tycker jag.

IMG_0925

IMG_4701

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Om du klickar på headern via mobilen så kommer du in på startsidan. Om det var så du menade 🙂

  Lina 2015-07-17 23:51:36
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om stylingproduker sliter på håret? Mycket?

  Linda 2015-07-17 21:58:10
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej!
   Dom sliter inte men dom vårdar inte heller. Det är skillnad på vård och styling, att kombinera dessa är bra för håret och för hur vi vill se ut 🙂 T.ex använder du leave-in, vårdande olja och sedan en root lift i hårbotten (allt i blött hår och sedan fönar). Där lägger du en bra grund, du vårdar håret, ger hårrötterna ett lyft så din hårbotten inte blir lika fet och chansen att stylingen håller längre är större. Ett tips 🙂

   Elin Johansson 2015-07-21 00:22:14
   Svara
 • Hej Elin, En snabb fråga bara.

  I USA så finns det ju något som heter ”Developer” som folk använder när de bleker hår hemma, och det verka som det säljs i alla butiker i USA. Varför finns det inte i Sverige? Är det för att det är för riskabelt eller hur är det? Har funderat på det länge.

  Tack för svar!

  Dimitra 2015-07-17 18:20:48
  Svara
 • Hej!
  Din blogg är helt fantastisk men en sak som stör mig lite varje gång jag tittar in (använder bloglovin) är att du inte har någon ”hemknapp”. Alltså om jag går in via bloglovin så hamnar jag på ett inlägg och kan inte klicka tillbaka så att hela bloggen visas utan måste skriva i adressen i webbläsaren. Saknar alltså en knapp som ”tillbaka till framsidan” eller något liknande. Annars vill jag tacka för en bra blogg.
  Kram Emelie

  Emelie 2015-07-17 16:47:57 http://emelieortegren.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!