Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TBT – Så gör du det perfekta hårsvallet

HÅR1 HÅR2 HÅR3 HÅR4 HÅR5 HÅR6

IMG_0043

Dessa produkter har jag använt

 • Kevin Murphy – Anti-Gravity Spray  (appliceras i torrt hår som finish)
 • Redken Root Lift – för volym från hårfötterna (appliceras i blött hår, i hårrötterna)
 • Kevin Murphy Anti Gravity föningslotion (appliceras i blött hår, hela håret)
 • Vård och glans – Då passar Kevin Murphys Shimmer Shine bäst (appliceras i blött och torrt)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Älskar färgen, vad heter den?

  Johanna 2015-08-18 09:45:16 http://johannaty.se
  Svara
 • Hej jag har ett problem som jag blir galen på, mitt hår blir nämligen fett så fort jag stylar det eller använder produkter. Använder shampoo, balsam och inpackning från redken och försöker låta mitt hår vara så mycket som möjligt då jag vill spara ut längden. Men de få gånger jag väljer att platta/locka det och använder värmeskydd, hårspray eller volymgivande produkter så blir håret fett på direkten.. Finns det något jag kan göra för att förhindra det? Har blivit mycket mer medveten om hur jag ska sköta mitt hår tack vare din blogg, så tack för din inspiration och guldvärda tips! 🙂

  Anna 2015-07-18 20:13:26
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!