Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lyxig doft för håret

IMG_1157

Jag har skrivit för att min favoritdoft är från Miss Dior och jag måste tipsa er om en sak som jag blev överlycklig att jag sprang på. Precis innan jag åkte till USA så stod jag på Tax Free på Arlanda och skulle köpa en ny parfym för att min var helt slut. När jag står där och kikar så ser jag en liten flaska där det står ”Hair Mist”, snacka om att jag stod där helt manisk.

Att min favoritparfym finns som ”Hair Mist”, det hade jag ingen aning om. Jag köper oftast aldrig någonting på nätet utan jag älskar att köpa kläder, produkter och smink fysiskt i butik och jag har aldrig sett detta. Har ni?  

IMG_1150

Många hårvådsmärken har kommit ut med dofter för håret och personligen så tycker jag mycket om dom. Dom doftar inte lika mycket och dom går att använda fast man sprutat vanlig parfym på kroppen. Att dofta gott i håret vill nog alla och det är en kill magnet kan jag lova er, oftast när jag går ut så har jag med mig hårparfym istället för vanliga och får oftast höra att mitt hår doftar så gott (ska tilläggas att man behöver inte kramas för att känna det) – haha.

Denna kärlek kostade hela 400 kr och jag tyckte själv att det var rätt saftigt för en hårparfym som inte vårdar (som andra hårparfymer gör). Men som en skönhetsgalning som jag är så var dessa 400 kr helt värt det.

IMG_1153

Här har vi ”Hair Mist” och min vanliga parfym från Miss Dior. Ni finner Hair Mist:en HÄR och vanliga HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Elin, vad tycker du om Balmain silk parfume? Är den bra? Luktar dem gott?

  Linn 2015-07-21 16:58:06
  Svara
 • Blev också inspirerad och köpte 😀 älskar den!

  Johanna 2015-07-21 16:25:43
  Svara
 • Lustigt hur olika man kan tycka, tycker miss dior är alldeles för söt och sliskig 🙂 men bra tips för de som gillar den.., finns kanske med min favorit också, jadore dior 🙂

  Cecilia 2015-07-21 10:28:22
  Svara
 • Undrar samma som Sofie 🙂

  Josefine 2015-07-20 22:44:26 http://nouw.com/louisejosefine
  Svara
 • Elin! Jag älskar dina skönhetsinlägg! Köpte dior nude air när du skrev om den. Så bra den e!!! Mer såna inlägg tack.

  Kattis 2015-07-20 21:13:22
  Svara
  • Svar på Kattiss kommentar.

   Men vad roligt, kan nog tipsa om mer sådant 🙂 älskar skönhet, är dock ingen expert men jag är ärlig – hjälper alltid. VISST är den bra, kul att du också gillar den 🙂

   Elin Johansson 2015-07-21 00:15:51
   Svara
 • Hej! Du är otroligt duktig och väldigt inspirerande! Kan man boka tid hos dig? Jobbar du på nån frisörsalong ?? Jag är ifrån Skövde men skulle kunna åka ner till Malmö!! Här i Skövde finns verkligen ingen duktig frisör 🙁

  Maria 2015-07-20 17:15:12
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Tusen tack, glad jag blir. Jag jobbar i Stockholm. Tyvärr så tar jag ej emot nya kunder, mer info finner du i fliken ”kontakt”.

   Elin Johansson 2015-07-21 00:15:02
   Svara
 • En till fråga, om den inte vårdar, kan man inte använda vanlig parfym då eller är det skadligt för håret? Tänkte om det är nån skillnad på hårparfym och vanlig 🙂

  Sofie 2015-07-20 14:45:43
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   En hårparfym som inte är vårdande är en mer lättare variant och inte lite ”tung” som en vanlig parfym. Vet inte det tekniska riktigt men kan tänka mig att det är en parfym ”light” helt enkelt 🙂

   Elin Johansson 2015-07-21 00:13:57
   Svara
 • Vilken hårparfym är din favorit? Denna eller någon annan? 🙂 jag är beroende av shimmer shine och min kille älskar att mitt hår luktar så gott 🙂

  Sofie 2015-07-20 14:30:13
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Åh, nu när du säger det – Skimmer Shine från KM är en utav mina favoriter. Jag tycker mycket om Herra också, den är grym. Det finns även två varianter från UNITE som är mest vårdande och kommer i två varianter, du kan söka på alla dessa i bloggen – har tipsat om alla. Sök typ på ”hårparfym eller parfym” Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-21 00:17:50
   Svara
 • Hej Elin!
  Vill börja med att tacka för en ärlig och inspirerande blogg!
  Då jag haft otur med frisörer så hade jag gjort vad som helst för att få komma till dig!

  Joanna 2015-07-20 13:27:57
  Svara
  • Svar på Joannas kommentar.

   Hej 🙂
   Men gulle dig, TACK. Usch, inte roligt att höra. Hoppas du finner en bra frisör, alla är värda det. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-21 00:18:29
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!