Inte brunett, inte blond – It´s BRONDE

bronde4

Det yrar runt bilder på nätet om denna Bronde hårfärg, jag förstår inte riktigt varför det kommer upp just NU. Hösten 2014 så färgade jag nog mest Bronde’s så blev så paff när denna trend har uppmärksammats NU. Det en är fantastiskt fin hårfärg och den är väldigt bra om man inte riktigt kan bestämma sig om man vill vara brunett eller blond – du blir både och.

bronde

Här är min supersnygga kund Melinda. Hon var väldigt mörk innan och vi går mot ljusare tider varje gång (detta är färgning nr två). Hon har jättefina drag, mörka ögon och är halv asiat/halv svensk och jag är så avundsjuk på hennes blandning. Hennes hår är verkligen en blandning utav den svenska fina håret och det hårda asiatiska håret vilket gör att hennes hår växer som bara den, slitstarkt och bara hon håller sig till varma toner så passar hon i allt.

bronde2

Både jag och Melinda vill ha en Ombre för att hon inte ska behöva färga utväxt varje månad samt det passar väldigt bra mot hennes hud. Den bottenfärgen är precis samma mörkhetsläge som hennes egna hårfärg, jag förfinar den bara med glans och pigment. Längderna kan man kalla mörkblonda, beiga och guldiga – helt magiskt fint hår.

bronde3

Så för er som vill bli ljusare men ändå behålla den mörka grund som passar dom flesta i så är denna hårfärg väldigt snygg. Även mina blondiner som vill bli mörkare kan också få en Bronde, fast en ljusare variant.

Tack Melinda för att du ställde upp på bild och grattis till din nya look.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!