Hur applicerar man torrschampo?

DSC_0383

Men HEJ på er!

Jag får rätt mycket frågor om just torrschampo så därför tänkte jag gå igenom lite praktiskt information och lite tips och trix som jag hoppas kan varai till hjälp. Vad tar jag upp i videon då?

– Vad är egentligen torrschampo?
– När ska man applicera torrschamp0?
– Hur mycket och hur ofta ska man applicera torrschampo?
– Olika typer av torrschampo?
– Samt en liten surpice 

labelmJättebra torrschampo för brunetter 219 kr (LÄNK)

DSC_0335

Mina budget favoriter från Batiste (LÄNK)

DSC_0311

En underbar DRY CONDITIONER (länk)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Elin! Tack för den absolut bästa bloggen! Jag har en fråga; mitt hår är väldigt torrt efter några turer med blondering och typiskt Skandinavien-sprött…. Varje morgon när jag vaknat är håret så trassligt och liksom ”ihop-klibbat” att jag får slita som en idiot för att borsta igenom det. Använder bra produkter, olja, och har köpt en sviiiiin dyr borste…. Använder batist XL-volym torrschampo emellan tvättar men då det blir det ännu värre…. Vad gör jag för fel? Haha! Med vänlig hälsning, Rebecka

  Rebecka 2015-07-26 16:23:39
  Svara
 • Hej Elin! 🙂 vad tycker du om id hair Swedens produkter?

  Natalie 2015-07-23 11:30:40
  Svara
 • Hej!
  jag älskar din blogg! Är små barnsmamma men när barnen somnat på kvällen tar jag meb lite egen tid och läser din blogg de har liksom blivit som en kvällsrutin. Underbart! Sluta inte skriva!
  Jag har provat olika torr shampoon nu men
  jag får sådan enorm klåda i hårbotten så jag står inte ut. Och då är de bara 3e dagen efter tvätt. Brukar kunna hålla mig tull var 4-5 dag men med torrshampoo skulle man känna sig fräschare.
  har du något tips eller förslag på ett torrshampoo som passar känslig hårbotten men väldigt tjockt hår. Varför får jag sådan klåda?
  Mvh Sabina

  sabina 2015-07-23 08:29:08 http://[email protected]
  Svara
  • Svar på sabinas kommentar.

   Hej!
   Men gulliga du, TACK – vad roligt att höra. Jag förstår helt vad du menar, jag har samma problem. Apolivas torrschampo är väldigt bra tycker jag, den fungerar för mig. Försök att använda lite mindre och applicera så som jag visar i videon. Lycka till. Stor Kram

   Elin Johansson 2015-07-24 00:17:05
   Svara
 • Torrschampo måste vara en av de bästa uppfinningarna! tycker håret blir extra fin om jag sover med det en natt.

  A-M 2015-07-23 08:14:12 http://inredningsinsp.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag plattar/lockar/fönar sällan och undrar vilka basprodukter du skulle tipsa om då? Alltså det man egentligen bara behöver för att håret ska må bra utan större ansträngning. Kan inkluderas att jag har väldigt tjockt och starkt hår som inte är färgat 🙂

  Ellie 2015-07-22 22:45:03
  Svara
  • Svar på Ellies kommentar.

   Hej! Jag tycker man kommer långt med en leave-in spray/lotion och en olja. Sen schampo, balsam och inpackning använder alla 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-24 00:19:00
   Svara
 • grym blogg <3

  clara 2015-07-22 17:52:32 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Underbar video! Och vilken lyster du har i huden, så himla fint!
  Jag har ett litet tips, jag brukar ta några droppar hårserum/olja i handen och spruta ett sprut av min favoritparfym eller den parfymen jag har på mig och sen dra igenom håret. (Jag tänker att om man kan ha det på huden så borde det inte vara så skadligt för håret 😉

  Malin 2015-07-22 14:49:29
  Svara
 • Hej bästa Elin! Jag har väldigt lockigt hår och för att framhäva det använder jag mig av mousse. Men kan jag även om jag har mousse i håret lägga hår olja? För mousse:t sitter kvar i håret några dar.
  Btw du är grym och fortsätt som du gör!
  Kram Bella

  Bella 2015-07-22 10:16:33
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej Bella!
   Tack så mycket <3
   Ja men självklart, då skulle jag lägga i olja i fuktigt hår innan du applicerar mousset. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-24 00:20:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!